Dentas 55 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Kawu Zrx 1200 R, 2007.g. kod mene je 5 godina i odlično me služila, kupio sam je od našeg člana Jasminka sa 19000 km pređenih, a sada ima 41 250 km. Registrovana je do 07. 2016, gume i lanac su na 50%, posle zamene ulja i filtera prešla oko 3000 km, (Silkolene Pro 4 Plus), ...prošle sezone zamenjene prednje i zadnje pločice ( AP Racing), stavljen nov akumulator i promenjeno ulje u vilama (semerinzi fabrički), ... pancirna prednja kočiona creva....MRA Vario touring vizir,...12 V utičnica sa indikatorom napunjenosti akumulatora, ...sat...nosač kofera i kofer K53,...extenderi, tj. produžeci retrovizora...Akrapovič auspuh sa pismenom homologacijom namenski za taj motor (kupac dobija i originalni auspuh)...Scottoiler sistem za podmazivanje lanca klasični... Cena je 4150 eura. Kontakt 063/ 312-804 10 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Mart 23, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Kakva masina, prava muska . Prelep Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1497 Napisano Mart 23, 2016 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivši motor. I dalje lep i zgodan ! Da ne poveruješ da prođe 5 godina. Motor za svaku preporuku. Lično sam ga kupio u Cule Autu, ovlašćenom uvozniku za Kawasaki. Igor i ja ga doterali bez tablica preko Fruške gore. Nisam mogao dočekati ponedeljak da ga registrujem. Nije nikakav uvoz . Sve mu se zna od prvog dana. Neko će se baš usrećiti ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3557 Napisano Mart 24, 2016 Zainteresovan, 434 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Kakav li je tek uživo kad na slikama ovako moćno izgleda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8676 Napisano Mart 24, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan joooooj!!! Ja bih ovo rado posedovao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj pas Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zagadjenje 66 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd/Mirijevo Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan Čim sam ga video na polovnim automobilima, znao sam da je tvoj. Odlična mašinerija. Koji je razlog prodaje, na šta se prelazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Lep ti ovaj pas To je naš Meča (Medox) inače Američka akita... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Čim sam ga video na polovnim automobilima, znao sam da je tvoj. Odlična mašinerija. Koji je razlog prodaje, na šta se prelazi? Nemam pojma....obaveze i nedostatak vremena su učinili da sam prošle sezone prešao tek nešto više od 3000 km...šteta da meni motor stoji, a neko bi ga slatko vozio... Mozda nešto uzmem za grad....videću... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 498 Napisano Mart 25, 2016 Zainteresovan, 455 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stra'ota od motora! Mnogi dovoljno iskusni kažu da je ubedljivo najpovozniji od cele nabildovane naked četvorke (CB1300, GSX1400, XJR1300, ZRX1200). Da je viška love pa da pored 'oca' stavim i 'sina' i da se vozim u zdravlju i veselju na par-nepar. Srećna prodaja, javljam se ako nabodem neki vanredni zgoditak! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Mart 30, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Moj bivši motor. I dalje lep i zgodan ! Da ne poveruješ da prođe 5 godina. Motor za svaku preporuku. Lično sam ga kupio u Cule Autu, ovlašćenom uvozniku za Kawasaki. Igor i ja ga doterali bez tablica preko Fruške gore. Nisam mogao dočekati ponedeljak da ga registrujem. Nije nikakav uvoz . Sve mu se zna od prvog dana. Neko će se baš usrećiti ! Da, da...lep i zgodan.. Inače, 2 komada su bila kod Culeta, 2007 godište ..ovaj, i drugi je u Novom Sadu... Inače je ovo limitirana serija...proizvedeno je oko 1000 komada... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da mi nude razne zamene i čerupanje motora, evo mog predloga za zamenu, pa ako neko ima tako nešto, možemo da trgujemo, dok čerupanje motora ne dolazi u obzir.... Od zamene me interesuje Mercedes C (200-220 CDI 2004-2007) i Mercedes E klase (E 200 ili 220 cdi 2003-2006) , naravno uz moju doplatu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano April 2, 2016 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motor sa pedigreom, poznatih vlasnika... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 2, 2016 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da cerupas ovako lep motor zalosno srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano April 3, 2016 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Prodato...lock... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...