toscana 0 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, sutra sam dogovorio susret u NS za kupovinu jedne Yamahe FZ6. Prvi izbor mi jen, zbog godista, boje... dvoumim se jer je far od mt01 da nije nesto budzeno itd http://www.polovniautomobili.com/motori/7659519/yamaha-fz6-naked Drugi izbor http://www.polovniautomobili.com/motori/7273619/yamaha-fz6 i treci http://www.polovniautomobili.com/motori/7703570/yamaha-fz6 Ako neko moze da mi da sugestiju jako bih to cenio jer sam pocetnik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni treći motor. Pogledaj grane na motoru, nisu polirane, a kao nove su imaš ralicu , slajdere i power comander, a i nekako mi deluje kao najsvežiji motor. Vozim isti motor tako da nisam napamet pričao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toscana 0 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti puno, prodat je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DasaNis 45 Napisano Mart 21, 2016 U prolazu, 72 postova Lokacija: Niš, Brzi Brod Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Početak je sezone, šta da ti kažem. A i po nekom nepisanom pravilu dobre stvari se uvek brzo prodaju bez obzira na cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toscana 0 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan A sta mislis o ovom prvom? Kako da proverim da li je viljuska kriva, da nije nesto vareno itd. Far je valjda od mt01, retrovizori nisu njegovi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14996 Napisano Mart 22, 2016 Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si? Jesi gledao motore? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toscana 0 Napisano Mart 22, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam prvi motor. Hvala DasaNis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14996 Napisano Mart 22, 2016 Ne silazi, 6154 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu tu firmu drži moj drug pa sam te zato pitao. I nije DasaNis nego dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2004 Napisano Mart 22, 2016 Drug član, 967 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan far je od mt03 iliti LSL Urban Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Drugi, po meni, precenjen bar 300e, treći izgleda možda najbolje, al kažeš prodat... Čekaj još malo. Gledaj malo i po Srbiji, vredi preći neki km više radi dobrog motora. Ako te zanima, mogu ti poslati kontakt lika iz Batajnice, uvozi odlične motore iz CH. Lično sam od njega uzeo FZ, ko čaša Sent from my SM-A9000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Mart 23, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pa kupio čovek, napisa iznad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Mart 23, 2016 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da.. Nek je sa srećom... Sent from my SM-A9000 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
toscana 0 Napisano Mart 23, 2016 U prolazu, 12 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 07 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala drugari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mAkInJo 113 Napisano Mart 24, 2016 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Futog-Ns Motocikl: Yamaha fz6n 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima iz kog razloga je predhodni vlasnik stavio far od mt 03? Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3296 Napisano Mart 24, 2016 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno, ali ovim FZ6-cama uopste ne pada vrednost. Bar ne u Srbiji. Ja sam za ove pare prodao motor ali pre vise od 4 godine a imao je vise opreme od sva tri koja se spominju u temi. Smem da garantujem da nije bio nista losiji od ovih, naprotiv. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...