Phenom 168 Napisano Mart 20, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Neko je nedavno pitao u nekoj temi vezano za ovo... Pa evo malo o tome. Sve je pocelo od slike u photoshopu i od tada zelim da stavim rep od k3/k4 1000. Nigde na netu nisam video da je neko stavljao bas ovaj rep tako da sam se odlucio za njega, a i lepsi je od k1/k2 kog uglavnom stavljaju. Tako da zimus uzeh plastiku repa i stopku i krenulo se sa radovima... Pravljenje nove konstrukcije, podrepa, oba sedista... I na kraju farbanje i montiranje svega. Za konstrukciju sam koristio cevi 20x20 2mm debljine zida. Oko 3m cevi je bilo potrebno. U principu za sve je bilo "pet puta meri jednom seci". Secenje, savijanje da se dobije zeljena krivina, varenje i dodavanje ojacanja... Nakon toga trebalo je napraviti sedista. Original od k4 su preskupa, oko 100e za oba. Zadnje sam izlio od poliestera, iz 4 sloja. Izrezao sundjer po kalupu od starog sedista iz auta i odneo na presvlacenje eko kozom sto me nije kostalo skoro nista... Mehanizam za zakljucavanje sam skinuo sa fabrickog sedista. Prednje je malo drugacije. Radio sam ga "od oka", odnosno oblik sedista radjen po slici sa neta. Za osnovu sam iskoristio plastiku rezervoara od golfa 3, debljine 5mm. Prvo pravljenje sablona na papiru, zatim rezanje plastike i onda grejanje i savijanje da se uklopi sa rezervoarom i repom... I naknadno dodavanje 2 sloja poliestera zbog cvrstoce. Dosao je i podrep na red. Opet poliester. Izliven iz dva puta, posto jedan deo ulazi ispod repa a drugi ide spolja preko konstrukcije... Treba uliti i mesto za akumulator tako da i tu sto puta treba meriti na kom delu da se ulije. Nemam samo sliku od gotovog podrepa, posle gitovanja i farbanja. I na kraju gotov proizvod. image hosting above 5 mb free image upload photo upload 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 466 Napisano Mart 21, 2016 MK "Triumph" Zaječar, 333 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Lepo Sedista si mogao na aliexpress da uzmes za 50ak evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 21, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ali opet bih morao da prepravljam kacenje... A ovako su me kostala manje od 15e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10567 Napisano Mart 21, 2016 Hronični Motociklopata, 7349 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sve je extra odradjeno ko fabrika, jedino se po sedistima vidi da je budzevina, jednom kad budes imao kinte odneses nekom da ti lepo uradi sundjere i presvuce, i to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 21, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Prednje mi je ok, ali zadnje mi je zajebao ovaj sto je zaheftao eko kozu... Na sundjer koji sam ja isekao on je od gore dodao jos jedan sloj tako da je doslo debelo previse i plus nije mogao lepo da zategne eko kozu. Ostavio sam ga za sad ovako a za kasnije cu videti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10567 Napisano Mart 21, 2016 Hronični Motociklopata, 7349 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, menjaj majstora, ali bar nije puno love izislo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranP 275 Napisano Mart 22, 2016 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Futog Motocikl: Qingy sm200 SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je prvi put da vidim na sradu neki drugi rep da mu lepo stoji. Odlicno si ovo odradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 22, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одлично је легло, само поправи задње седиште, боде очи ово што је наборана кожа... То мало среди, и чиста 10! Свака част Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Mart 22, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo ja ne mogu da vidim gotov motor ili i vama baguje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 22, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda samo ti Evo thumbnails, valjda mozes sad da vidis? Одлично је легло, само поправи задње седиште, боде очи ово што је наборана кожа...То мало среди, и чиста 10! Свака част Jbm li ga, moracu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 294 Napisano Mart 23, 2016 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom za zadnje sediste...inace je perfektno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Mart 24, 2016 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jos jedan glas za zadnje sediste i skidam ga istog momenta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 25, 2016 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Znaci jos jedan glas za zadnje sediste i skidam ga istog momenta Skidaj!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo032 107 Napisano Mart 25, 2016 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Suzuki gsxR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...