Savic019 14 Napisano Mart 14, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju Kožne rukavice Cafe-racer bez oštećenja. Veličina XL. Na teritoriji Niša može da se pogleda i proba. Cena 20e Probiker jakna.Korišćena bez oštećenja. Veličina 3XL (ja imam 180cm, 95kg i meni je odlična). Mogu da pošaljem još slika. Na teritoriji Niša može da se pogleda i proba. Cena 40e Kozni pojas.Korišćen ali bez ikakvog oštećenja. Mogu da pošaljem još slika. Na teritoriji Niša može da se pogleda i proba. Cena 20e Lazer Kaciga.Korišćena kaciga bez oštećenja. Vizir je malo ogreban. Mogu dodatno da pošaljem slike. Na teritoriji Niša može da se pogleda i proba. Cena 35e Telefon: 063451139 moze i inbox. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Mart 15, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Ima li jakna protektore mozda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savic019 14 Napisano Mart 15, 2016 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Suzuki gs 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nema,ali moze da se stave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...