Ajdin 0 Napisano Mart 11, 2016 U prolazu, 1 post Lokacija: Zavidovici Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz Imam jedno pitanje i nemojte se smijati jer nisam iskusan (ako se šta izvalim) Imam Suzuki uljaru (87god) gsxr750 i ima problem sa paljenjem. Kada upali radi samo na dva klipa. Zamijenio sam svjećice (nove su) i očistio karburator... Dolazio je majstor i sve to naštelovao međutim našli smo da negdje gubi struju. varnica na svjećicama je bila slaba ali kada klemujemo radi kao traktor... primijetno je da dva (desna 3 i 4) ventila ne rade jer su cijevi ispred hladne. Neko mi kaže da je do bobine, neko da je ventil, ni sam više ne znam šta je... napatio sam se i nadavao para jer skoro svaki majstor dođe, upali i ode a kad ostanem sam motor neće da pali i mrtav je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos96 141 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Smederevo / Cacak Motocikl: Yamaha FZR 600,Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Proveri da li ima varnice na tim cilindrima kad ne bude hteo da pali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 12, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto Milos gore rece, proveri da li ima varnicu. Jel ti bar objasne za sta su ti naplatili? da odatle krenes da trazis kvar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 12, 2016 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Čim nerade 3ci i 4ti,nije do bombine,pre bi rekao da su ti prazna ta dva karba,mada opet dok se nevidi neznam napamet,1i4 klip imaju zajednicku bombinu i 2i3, kakve su ti svecice kad nece da radi na tim klipovima.mokre ili suve,to sto su nove neznaci da su ispravne,jel ti slavina ima dovoljan dotok goriva,skini svecice posle minut dva rada i vidi,suva ili masna. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...