RF 1# 0 Napisano Mart 8, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda CBR 929rr Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju nova AGV K5 Black, velicine "S", tezine 1390gr. https://www.kupujemprodajem.com/Agv-k5-31195259-oglas.htm?filter_id= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Mart 9, 2016 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan greska..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 5, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Kad je već otvorena tema, jel nosi neko ovu kacigu? Interesuje me kakva je po pitanju buke, uduvavanja vetra, udobnosti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RF 1# 0 Napisano April 8, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda CBR 929rr Prijavi odgovor kao problematičan Nosi je moj brat, na oglasu je njegova. U sustini zadovoljan je, udobna je i tiha i dosta stabilna na vecim brzinama, ali postoji jedan nedostatak. Od 100km/h pocinje da susti oko usiju i to malo iritira. Jos uvek nije uspeo to da otkloni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 9, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru, razmišljao san da je kupim. Koji motor vozi burazer? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RF 1# 0 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda CBR 929rr Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu. Hondu 929. Pogledaj na kupujem prodajem u mass-u u NS-u je mnogo skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 10, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Našao novu za 135e, u radnji je više nego duplo skuplja. Jel bi dao buraz da je probam jedan krug? Plaćam pivu, kvas, klaker po volji :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RF 1# 0 Napisano April 10, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda CBR 929rr Prijavi odgovor kao problematičan Dao bih ti sa potkapom jer je bez potkape ni on ne nosi. Njegova je S velicina, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_zem 1051 Napisano April 11, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 750F Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, ali mislim da je mala za moju tikvu. Ja nosim m 57,58cm. Hvala u svakom slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RF 1# 0 Napisano April 11, 2016 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda CBR 929rr Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaLeYzF 8 Napisano Jul 25, 2016 U prolazu, 11 postova Lokacija: Italia(FC) Motocikl: R1 Big Bang YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nosim ja agv k5 ali model hurricane 2015 16 i prezadovoljan sam kao i sa prethodnim modelima k4 i k3, pravi broj i udobnost je zagarantovana a buka ili sustanje krece sa nekih 250 260 kmh na Ru koje je podnosljivo i normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Januar 7, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan Gdje su najjeftinije ove kacige i po kojim cijenama se mogu naci ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan To bi i mene zanimalo, kada sam bio moto deda mraz stradala mi je kaciga nazalost...pa moram kupiti novu..a gledajuci cene i kvalitet..agv mi dodje kao najbolja stvar posebno K5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7760 Napisano Januar 8, 2017 -, 1754 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan http://www.beps.it/moto/caschi-moto/caschi/casco-integrale#filter=ui%3ABrand%3AAGV&per_page=48&view=grid Ako vam odgovara Italija. Imaju radnju u Trstu... Postoji mogucnost povracaja pdv-a i bilo je nekih starih modela koji nisu na sajtu... Tako je bar bilo 2014te 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Januar 8, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jedino sto nemam nikoga tamo jaoo brate sad si me bas i odusevio i smorio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RF 1# 0 Napisano Januar 10, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda CBR 929rr Prijavi odgovor kao problematičan Nadji na sajtu kupujem prodajem Alabaja iz KV-a u rubrici kacige, kontaktiraj ga, mozda ima on nesto od AGV-a u ponudi, dosta je jeftiniji od MAss-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Januar 14, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost nema nista od ovoga kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AdrenalinSpeed 112 Napisano Januar 15, 2017 Svrati ponekad, 166 postova Lokacija: Herceg Novi Motocikl: Yamaha R6 007 & Yamaha XTX660 007 & BMW F800S Prijavi odgovor kao problematičan zar nema nigdje u Srbiji ? dajte neki sajt ili e-mail adresu pa cu da pitam,mozda bih i narucio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 614 Napisano Januar 15, 2017 drkadzija, 1225 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan http://e-mass.rs/proizvodi.php?idA=4450&LID=xz15r8fcpbykh7n&submenuheader=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Februar 7, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Iskrslo je da cu ici do Italije, pa mozda i posetim tu radnju za K-3 SV kacigu ako budu radilli i ako uspem, ali sam nasao nerealno dobar outlet moto shop... K-3 SV kaciga vas izadje 140e i to bez povracaja PDV-a...naravno zavisi od model, od toliko pa navise idu..svakako i vise nego duplo jeftinije nego kod nas.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13948 Napisano Februar 7, 2017 Ne silazi, 6038 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da podelis sa nama koji je to outlet? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perkele 41 Napisano Februar 7, 2017 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio novu k5 bele boje za 100e, bilo nekoliko komada sve otisle brzo. Inace, i ja bih rekao da je prilicno bucna preko 100km/h... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Februar 8, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Usled kucanja totalno sam i prevideo da nisam stavio link...ja preciziram na k3-sv https://www.outletmoto.eu/ Kratak edit: Pored kacige, u ovom shopu je nerealan broj ostalih proizvoda koji su po vise nego nizim cenama, plus je moguce uz neki kod FEB161 dobiti jos 10% popusta, a uz sve to ako racunamo na povracaj pdv-a, po izuzetno niskim cenama se dobija brda opreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RF 1# 0 Napisano Februar 14, 2017 U prolazu, 7 postova Lokacija: Despotovac Motocikl: Honda CBR 929rr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio novu k5 bele boje za 100e, bilo nekoliko komada sve otisle brzo. Inace, i ja bih rekao da je prilicno bucna preko 100km/h... Probaj da skines vizir, tamo gde se kaci ima po jedan sraf na obe strane, probaj da popustis ili da dotegnes, mozda to malo pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Februar 14, 2017 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio novu k5 bele boje za 100e, bilo nekoliko komada sve otisle brzo. Inace, i ja bih rekao da je prilicno bucna preko 100km/h... Jel orginal agv? Pitam posto sam se nagledao kopija kod nas (cak je drugar kupio jednu i zajebao se,naseo na povoljnu cenu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...