wulfy 209 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Stojim parkiran pored bulevara u Budvi, nepunih 50 metara dalje policijska patrola (ko poznje Budvu, prije skretanja za sajam iz pravca Tivta;) ). Nailazi skuter, vozac bez kacige, policajac ga zaustavlja. - Imas li kacigu? - Imam, evo je ispod sjedista. - Ona stoji na glavi. ,,Skuteras'' se dize sa skutera, postavlja na centralni nogar, otvara sjediste, izvalaci kacigu, stavlja je na glavu... Policajac komentarise: tako je bolje, srecan put... I, to je sve. Mozda je trebao naplatiti kaznu? Ili ce ovako bolje djelovati na nesavjesnog vozaca? U svakom slucaju mislim da je ovo jedan lijep primjer preventivnog djelovanja policije... Zasto sam ovo ispricao... hm,... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da je skuteras nakon sledece krivine odradio isto to ali obratno...skinuo kacigu i stavio ispod sedista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 20, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Mogao mu je uzeti i 5 eura za pivo! Jbg i panduri imaju dušu!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan meni se cini kao lep primer pozitivnog uticaja u bajci bi bio savrsen ali za realnost, hm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MOTOSIKI 7 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 316 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Moto guzzi Nevada 750; Honda CB 750 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Moze biti da je skuteras nakon sledece krivine odradio isto to ali obratno...skinuo kacigu i stavio ispod sedista! To sigurno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radonja 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 37 postova Lokacija: Нови Сад Prijavi odgovor kao problematičan То је оно право!!! Само тако нешто тешко можемо очекивати од оних који после тесно завршене средње школе + који месец курса метну плекану звезду на груди јуначке. А на њима глава шупља. А испод њих гузица која је видела света колики је био пут до места курсовања и назад. Добро де службовали су мало и у возу. Ниси метно кацигу - стави. Немаш, а куда онда си пошао? Прегорела сијалица - замени. Ниси везао појас - вежи... И сретан пут...и немој да те више опомињем... А ко се курчи и цепа 100 и кусур по граду, ладно на црвено... такве пеглај! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Diablo666 0 Napisano Mart 20, 2008 U prolazu, 43 postova Lokacija: Zvezdara :) Prijavi odgovor kao problematičan e tu si u pravu ... a ko vozi 80 u gradu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Mart 21, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima dana kada saobracajna policija sprovodi represivne mere i tada ce ti uvek pisati kaznu, ovako u obicnim danima uglavnom za tako neki sitan prekrsaj samo opomenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanLaki 0 Napisano Mart 21, 2008 U prolazu, 91 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Ima dana kada saobracajna policija sprovodi represivne mere i tada ce ti uvek pisati kaznu, ovako u obicnim danima uglavnom za tako neki sitan prekrsaj samo opomenu. Meni se to nikada nije desilo Mislim na ove opomene, uvek mi naplati neku kaznu (nekad kaznicu ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan boga mi, ja im i stanem, al kaznu da platim, to nece moci! ako hoce da pisu, neka pisu, pa kad se smore... jos lepo i pozdarvimo na kraju, samo od placanja - nista! savet da prihvatim mogu, ako je na mestu, ali da popunjavam necije prazne novcanike i zeluce, ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abdullah100k 8 Napisano Mart 28, 2008 IRON WILL, 972 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Voleo bih da imam motor Prijavi odgovor kao problematičan Skroz ok, mislim da ce ljudi bolje reagovati na upozorenja ako im se normalno kaze, bez represije. Da li je lik skinuo kacigu posle prve krivine ili ne, mozemo samo da nagadjamo da je imao toliko razuma da shvati opomenu, ali da ga je pandur maltretirao, SIGURNO je ne bi nosio u inat, takvi smo mi... A ko nece da nosi zastitu - nece pa makar ga cackali zaracem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Eh,svakakva iskustva imam sa policijom,ali ovo izdvajam. U Hrvatskoj,tacnije Puli vozim se ja bez kacige i krajickom oka vidim policajca na BMW kako ide iza mene 100-metara. Ja po gasu i nekim sporednim ulicicama (MZ ETZ 251 :'( ) ,ali stize me polis i zaustavlja. Poucen iskustvom od ranije ja produzim i dodjem do glavne ulice gde je prometno i puno pesaka - turista (da ne bi dobio batine u nekoj sporednoj ulici). Stanem ,dolazi polis vidno iznerviran,i pita me kako to vozim,jesam li normalan? Uzme mi dokumenta i pise,pise... Na kraju mi pruzi dokumenta i parce papira,bez reci sede na motor i ode. Ja u cudu. Gledam u onaj papir a na njemu pise OPOMENA ZBOG UCINJENOG PREKRSAJA ?? Nisam mogao da dodjem sebi od normalnosti jednog policajca!! Uzgred,nikada do tada (a i posle toga) nisam cuo da je neko dobio pismenu opomenu za ucinjeni prekrsaj. Uvek je bilo ili PARE ili PRIJAVA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 141 Napisano Mart 28, 2008 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Prepričavam članak iz AUTOMAGAZINA od prije 25 godina: -Vozio sam automobil,u automobilu su bili moja supruga i dvoje maloljetne djece .Napravio sam nekoliko vezanih prekršaja ( puna linija,prekoračenje brzine,makazice... žurio sam) Zaustavio me je policajac ( motocilista ) ,uljudno prekorio i zatražio pozamšnu sumu novca za kaznu. Kada je uzeo novac,nije napisao kaznu,nego je sumu podijelio na dva dijela i dao novčanice djeci uz riječi : " Kada već vaš otac ne pazi na vas i ne vodi računa o vama,evo čiko će da vam da novce da imate za čokoladice i igračke i nemojte ovo da mu vraćate,ovo je vaše". Okrenuo se i bez riječi otišao. Osjećao sam se popišano,posramljeno i muka mi je bila od pomisli na vožnju. Nastavio sam poštujući propise i NIKADA više ,u prisusutvu supruge i djece,nisam učinio niti jedan prekršaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Space Director 24 Napisano Mart 28, 2008 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: PG, MNE Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno puno ljudi sa foruma zna momka iz PG/BD/BG, V.V. inace vojnog pilota. Jedna izuzetno svestrana i vesela osoba, ja se razvalim od smijeha svaki put kad ga cujem. Uglavnom, ispricao nam je nedje jednu pricu, kako njegov prijatelj "izlazi na kraj" sa policijom kad ga zaustave zbog prekrsaja. Zvacemo ga u daljem tekstu: Vozac! Zaustavlja Policajac Vozaca: Dobar dan, napravili ste prekrsaj. Vozac, samo cuti i klima glavom. Policajac: Vozacku i saobracajnu?! Vozac daje dokumenta i cuti. Policajac: Vozili ste preko pune linije. Vozac i dalje cuti i klima glavom. Policajac: I preko ogranicenja. Vozac i dalje isto. Policajac: Za ovo se oduzima vozacka dozvola na 2 mjeseca i kazna od 50 do 150e. Vozac tihim glasom: Da, razumijem. A izvinite, imate li mozda djece?! Policajac sav u cudu: Imam, dvoje!! Vozac skace ka policajcu i vice: AKO ĆEŠ BEZ ĐECE! AKO ĆEŠ MI JE UZET, BEZ ĐECE!!!!!! Policajac totalno sludjen: Ćutiiii! Ćutiii, bježi od mene! Vozač: BEZ ĐECE, BEZ ĐECEEE! Policajac mu dobacuje dokumenta i bjezi od njega: Maaarssss, marssss, evo ti vozacka, maaarss od mene!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Pitajte za Gasha, VecegCrnogorca i Dzonija, pokidali smo se od smijeha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Mart 31, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Boravio sam u grckoj pre jedno petnaestak godina u svojsvu servisera u jednom motoautorenta-svasta i vezeci se po grckoj prvih dana , naravno bez kacige, zautavljali su me svaki dan oko sedam do deset puta na relaciji od dvadeset kilometara i molili me da stavim kacigui na glavu. Posle pet dana sam se toliko smorio od zaustavljanja da sam i u prodavnicu ulazio sa kacigom na glavi posto me mrzelo da je skidam. Ko kaze da takve mere nemaju uspeha, pa kod nas se automobilisti redom vezuju kada milicija zaustavlja svakog vozaca koji nije vezan i opominje ga. Cim akcija prodje svi osete labavo i onda udri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...