Disko Nindža 10687 Napisano Mart 1, 2016 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Velicina XL , ja sam 188cm 90kg i lepo mi pasuje- Vadiva zimska postava - Protektori na laktovima i ramenima, postoji i dzep za ledjni protektor . - 4 otvora za ventilaciju, 2 na grudima i 2 na ledjima - Jakna je koristena jednu sezonu, lepo ocuvana- Cena: 7000 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljan_tracer 467 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 343 postova Lokacija: Čelarevo Motocikl: BMW 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dobra jasa !! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 2, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobra da razmisljam. Jesi li ti to nosio po kisi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Mart 2, 2016 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam srece, nisam po ozbiljnoj kisi, tako da ne znam koliko izdrzi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10687 Napisano Mart 3, 2016 Hronični Motociklopata, 7407 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jakna prodata Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...