Spajk 828 Napisano Mart 1, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje kolege,dobih ovaj skuter u zameni za svoj neki automobil,ja ga dobih u nekoj ceni od 1400 evra..iskreno za kes bi ga dao za 1000 bez cenjkanja. Posto znam da je trziste lose a meni se nesto i ne vozi ovaj skuter ja bi ga vrlo rado menjao za neki veci motor..u obzir dolazi enduro naked turing sport Prednost je Yamaha thundercat,suzuki sv 650,honda dominator itd itd... Molim vas da budete realni i ne precenjujete vase motore jer sam u poslednjih par meseci prodao i menjao dosta motocikala i znam da su realne prodajne cene daleko nize od onih u oglasima.. Sad detaljnije o Sym... presao je 71 km ukupno,od toga ja 13 km.. kupljen je prosle godine (2015)u Motoringu,placen oko 1700 evra,,ali se u polisi datum proizvodnje pojavljuje 2013g,,,registrovan do avgusta i kupljen je novi Shad 33 kofer.. postavicu par slika i video klip ovih dana..skut je nov i nema nikakvih ostecenja.. Nisam tezak za saradnju i mozemo se sve dogovoriti dok god je sve korektno.. 0612000476 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16260 Napisano Mart 1, 2016 Integrisan, 9370 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Samo mogu reci, odlican skuter sa odlicnom cenom.....srecna prodaja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 1, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dare,prodat je 15 min po postavljanju oglasa...kupio je kolega sa foruma,dosao i zavrsili smo posao u 2 reci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...