muljaz 2082 Napisano Mart 19, 2008 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas neki kabinet marke AIROH, model MATHISSE RS: flip up, vadi se unutrasnjost, anti scratch, ray ban... i jedan wind stoper. Sve novo i cene ekstra dobre. Ne pamtim kada sam ovako dobro prosao u nekoj kupovini. Sve 100e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan lepa kaciga! a gde mogu i ja tako jeftino da prodjem?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ^^^^isto pitanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan ...cekamo odgovor !! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Mart 20, 2008 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Morate da nadjete nekog kome je stala krava na nogu Jednom drugaru matori radi negde preko pa mu poslao dve kacige i jos ponesto, njemu sad potrebne pare, motor mu jos nije stigao i on resio da proda. Ja naletim kao kec na 10 i super meni,super njemu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 20, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Zelenashu i lihvaru! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Morate da nadjete nekog kome je stala krava na nogu Vodim te kod krave !! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ih, da se hvališ...To video od mene...Da si bar uzeo neku dobru jaknu pa i da imas čime da se pohvališ. ;D U zdravlju da je nosis zemo i nikad ti ne trebala! E, jel ti odgovara dioptrija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Mart 20, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Fino, fino. Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Eeeeee... Muljaz svaka ti cast! Prosao si vrh! Mene ovako da usere nesto nece nikad ;D ;D Jel si isprobao kacigu?? Meni se ova tvoja na oko svidja, a planiram da uskoro menjam moju Nolan-ku, pa me interesuje kakvo je iskustvo sa Airohom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Mart 20, 2008 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, da se hvališ...To video od mene...Da si bar uzeo neku dobru jaknu pa i da imas čime da se pohvališ. ;D U zdravlju da je nosis zemo i nikad ti ne trebala! E, jel ti odgovara dioptrija? Eeeee druskane,videces sad kad uleti dainese jasa za neverovatnih 100e, samo ako bude pasovala velicina, a mislim da ce pasovati Eeeeee... Muljaz svaka ti cast! Prosao si vrh! Mene ovako da usere nesto nece nikad Jel si isprobao kacigu?? Meni se ova tvoja na oko svidja, a planiram da uskoro menjam moju Nolan-ku, pa me interesuje kakvo je iskustvo sa Airohom... Probao sam kacigu samo jednom na kratko,jbg ovde malo zeza sneg. Prvi utisci nisu losi, nije bucna, solidna je i ventilacija, jedino sto malo podpiruje vetar u bradu tj. vilicu, zato sam i kupio wind stoper i resen problem. Prvo lepo vreme i ide na neku ozbiljnu probu (ima da padam direktno na glavu ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ma taj tvoj Daninese ;D nikako ne moze da bude bolji od mog Blpinestars. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikolic 3 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 282 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Kawasaki KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan pa ako je "Blpinestars", mozda je i bolji ;D salim se, kiro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Mart 21, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma hvali se ! tako treba ! jeste flip al' izgleda do ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam danas neki kabinet marke AIROH, model MATHISSE RS: flip up, vadi se unutrasnjost, anti scratch, ray ban... i jedan wind stoper. Sve novo i cene ekstra dobre. Ne pamtim kada sam ovako dobro prosao u nekoj kupovini. Sve 100e I ja sam kupio istu kacigu u Luis. Platio sam 200€. Jos je nisam probao kako treba, al mislim da ce bit ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Mart 21, 2008 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam kupio istu kacigu u Luis. Platio sam 200€. Jos je nisam probao kako treba, al mislim da ce bit ok. Ta tvoja je sigurno bolja,vidis koliko kosta ;D Salim se naravno. Danas sam je malo provozao i deluje mi kao da nije losa. Jeste flip, ali je do... stvarno je tako. Dobro izgleda, ne magli, one naocare za sunce odlicno rade posao, samo jos da vidim kakva je kad se negde zvekne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Mart 23, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kaciga, u zdravlju da je nosish Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...