malitomic 1892 Napisano Februar 27, 2016 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Honda je '89 godiste, na satu 68500 km, registrovan je do 9.Aprila 2016. Vlasnik. Kod mene je dve sezone. Kupljena u zimu 2013 sa kvarom na masini. Svi radovi koji su radjeni tad a i kasnije obradjeni su u ovoj temi. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96361-honda-xl-600-lm-pomoc-oko-masine/ Od ulaganja zameniti ulje i akumulator je los. Kad se motor redovno vozi pali bez problema,posle duze pauze nece i tad ga upalim na drugo-trece kurblanje. Prednje plocice zamenjene pre 500km, amortizacija perfektna, gume dobre, lanac i lancanici odlicni. Givi maxia 50-ak litara, nosac bocnih kofera sa dodatnom kutijom za alat recimo,led maglenke,imam i sediste originalno. Originalni auspuh dajem uz motor svakako. Ovaj sto je na njemu ja sam pravio i odlicno se cuje,ima i db killer. To je to otprilike, koga interesuje tu sam. Telefon 060 442-1566 Milan. Cena 1000 evra 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Februar 27, 2016 Sindikat Samostalni Jahač, 368 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lep primerak nema šta Moja prva ljubav... Srećna prodaja kolega Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 27, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan prva liga...srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1892 Napisano Februar 27, 2016 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dule, Tandir rakodje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Februar 27, 2016 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, srecno sa prodajom! (da menjamo za onaj sivi XT haha Pozdrav! ) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1892 Napisano Februar 28, 2016 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Lepo motorce, srecno sa prodajom! (da menjamo za onaj sivi XT haha Pozdrav! ) Goshke drago mi je kad vidim da se moji bivsi motori dugo voze kod clanova foruma. Nadam se da ce i sa ovim biti. Ako se motor proda i dodje vreme za drugi gledacu da to bude nesto iz ovog milenijuma ili makar sto blize. Videcemo,pozdrav. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1892 Napisano Mart 3, 2016 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Prodat motor, ako nekoga intresuje kofer sa plocom 100 evra, nosac bocnih kofera za xl-a, Transalpa, verovatno i na jos koji enduro, 50 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Mart 3, 2016 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Kod vas u Srbiji ima stvarno očuvanih motora koliko hoćeš, mislim na ove starije. Kod nas su sve krševi. Ovaj je predivan i povoljan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1892 Napisano Mart 3, 2016 Drug član, 1257 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Ima po koji ali sve su redji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...