Kiza Italijan 1 Napisano Februar 23, 2016 U prolazu, 12 postova Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i clanovima foruma. Ja sam Zoran iz Zlota kod Bora imam 30god i trenutno vozim skuter 50ccm kupio sam ga jesenas vozio ga nesto malo jer mi nije vise dozvolilo vreme. Jedva cekam prolepsanje vremena i krenem u akciju. Vidimo se u za par nedelja sa novim putopisima i lepim slicicama... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15841 Napisano Februar 23, 2016 Integrisan, 9290 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Februar 24, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 24, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima i clanovima foruma. Ja sam Zoran iz Zlota kod Bora imam 30god i trenutno vozim skuter 50ccm kupio sam ga jesenas vozio ga nesto malo jer mi nije vise dozvolilo vreme. Jedva cekam prolepsanje vremena i krenem u akciju. Vidimo se u za par nedelja sa novim putopisima i lepim slicicama... Pozdrav Zorane Tek sada vidim ovu temu, ajd napiši malo detaljnije ko si, da te prepoznam... I ja sam iz Zlota. Birovljević Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4495 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene i dobrodosao... ( pozdravi Jovicu Ursulovica , siguran sam da ga znas, od skolskog druga ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 24, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene i dobrodosao... ( pozdravi Jovicu Ursulovica , siguran sam da ga znas, od skolskog druga ) Ček, Joca ima i brata Miljana, ako mislimo na istog. Hahah, uvek se oduševim kako je svet mali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4495 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene i dobrodosao... ( pozdravi Jovicu Ursulovica , siguran sam da ga znas, od skolskog druga ) Ček, Joca ima i brata Miljana, ako mislimo na istog. Hahah, uvek se oduševim kako je svet mali. pravo da ti kazem ,nisam siguran ,ali mislim da ima... decko je 81 god , isao u Zajecar u medicinsku , sad radi u Boru u bolnici .. voli da cirne opasno hahahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, da, to je taj. Cak smo i rod, po babine linije Najbolji je anesteticar u Boru Voli popit' Voli zagalamit' :cirka2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4495 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan samo jednu cusku zavrat i miran ko buba hahahahah pozdravi ga puno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan samo jednu cusku zavrat i miran ko buba hahahahah pozdravi ga puno Heh, hocu cim ga budem video. Doduse Miljana, legendu Zlota, Cempu vidjam redovno (njegov rodjeni brat), njega slabije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Februar 25, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Zloćani okupirali forum! Pozdrav za bivše komšije (imao sam kuću u Banskom Polju i tu sam živeo do 1997.). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zooky 0 Napisano Februar 25, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Bor Motocikl: Skuter 50 ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i od mene i dobrodosao... ( pozdravi Jovicu Ursulovica , siguran sam da ga znas, od skolskog druga ) Hocu pozdravicu ga tu smo u komsiluku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4495 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1444 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vas je iz zlota jebo tee ?!?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Februar 25, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vas je iz zlota jebo tee ?!?!? Koliko mi je poznato Zlot je po broju stanovnika bio drugo selo u Srbiji, a po veličini "atara" ubedljivo najveće, pa nije čudo da ih ima i na ovom forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ima jos clanova iz Zlota... lolo :jee1: Ili su Zookey i Kiza jedno te isto iliti alter ega :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Kolko vas je iz zlota jebo tee ?!?!? Koliko mi je poznato Zlot je po broju stanovnika bio drugo selo u Srbiji, a po veličini "atara" ubedljivo najveće, pa nije čudo da ih ima i na ovom forumu. Tako je Zile, Zlot je najvece selo u Srbiji po povrsini i cini mi se drugo po broju stanovnika Heh, bas fino. Banjsko Polje je jako lepo mesto. Cesto idem tamo, ortak ima vikendicu pa cesto rostiljamo :cirka2: A i jezero je tu da pljunes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 25, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam devojku iz Zlota, pa ne znam da li sam i ja vaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 25, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam devojku iz Zlota, pa ne znam da li sam i ja vaš? Hahah, ovaj svet je sve manji i manji Posto si ozenjen, mozda je bolje da ne kazes ko je ta srecnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 25, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd' što sam ja oženjen, nego je ona udata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd' što sam ja oženjen, nego je ona udata. Haha, pa to, zaboravih da dodam i taj detalj Bila bi fora da je to bilo skoro... Ionako našu mahalu često potresaju slične afere...hahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Februar 26, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd' što sam ja oženjen, nego je ona udata. Haha, pa to, zaboravih da dodam i taj detalj Bila bi fora da je to bilo skoro... Ionako našu mahalu često potresaju slične afere...hahah Ljubavne afere u Zlotu!? Nemoguće (to "bađavni" ljudi izmišljaju iz dosade i zbog pakosti).Samo još nešto da pitam: Jel neko čuo za izraz "fašulj" i pozdrav "adu k'ta barba", i ako je čuo neka objasni šta to znači? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hahahaha, Žile, gde iskopa to? :lol: Znam ja šta znači, pošto sam jelte Vlah i između ostalog govorim i vlaški jezik. To su ti, da kažemo, vlaške doskočice. Fašulj- izraz koji koriste dva muškarca koji su spavali sa istom ženom, ili je ona bila prvo sa jednim pa onda sa drugim. Jasna je poenta. Ado k'ta barbea- Izraz koji u bukvalnom prevodu znači, ''daj mi bradu'', koristi se tako što priđeš željenoj osobi, kažeš to, i šakom prođeš preko njegove brade Kada to uradiš, stavio si mu do znanja da ćeš mu spavati sa ženom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 26, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Kada to uradiš, stavio si mu do znanja da ćeš mu spavati sa ženom. I onda očekuješ negde u mraku tarabu za vrat, ili kolac po leđima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Februar 26, 2016 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Hahah, da ali ona taraba sa dva eksera, tkzv Vlaška kobra. Mada takve kobre svi krajevi Srbije imaju, samo joj nadenu ime kraja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 16956 Napisano Februar 26, 2016 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3636 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Kada to uradiš, stavio si mu do znanja da ćeš mu spavati sa ženom. I onda očekuješ negde u mraku tarabu za vrat, ili kolac po leđima Aaaaa, to nikako! Nema nasilja!U slučaju da 'oćeš nekom da "uzmeš bradu" (odnosno da se sa njim "fašuljiš"), lepo poneseš kod čoveka kući flašu sa rakijom, kafu, ...., pa to sve bude kulturno i domaćinski. I posle ste "Zakonski" fašulji i imaš pravo da ga potežeš za bradu i pozdravljaš ga sa "unđe si fašulje". (Bar u moje vreme bilo tako). Imam i ja u Zlotu par kolega s posla sa kojima se pozdravljamo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...