LiMa 161 Napisano Februar 23, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan GoPro Hero 3 Black verzija u originalnom pakovanju kao Surf Edition. - Dosta dodatne opreme: Punjac baterija, 2dodatne baterije, vakum drzac, stickeri, prsluk za grudi i glavu, . .. . 350 € 066 90 80 737 Nemanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 26, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brzu prodaju, i jedno nepopularno pitanje..... da li bi prodao posebno nosac za grudi? Pozdrav, Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Februar 26, 2016 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brzu prodaju, i jedno nepopularno pitanje..... da li bi prodao posebno nosac za grudi? Pozdrav, ili "štap" i vakum držač Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Божа 185 Napisano Februar 26, 2016 Rođen da peca, nateran da radi, 260 postova Motocikl: FZS 1000 (ostali samo dugmići) Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brzu prodaju, i jedno nepopularno pitanje..... da li bi prodao posebno nosac za grudi? Pozdrav, Nosac za grudi 3 dolara preko aliekspresa, ja se sit nasnimao, nema razlike u odnosu na pravi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LiMa 161 Napisano Februar 28, 2016 FreeStyLe Member, 211 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Kamericu bih prodao posebno. 300! Ostalo ne... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 29, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti brzu prodaju, i jedno nepopularno pitanje..... da li bi prodao posebno nosac za grudi? Pozdrav, ili "štap" i vakum držač tih stapova i vakuma imas na KP po 500-600din po komadu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...