Endurac 958 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Licno kupio odokativno, u teranovi, bio guzvanjac i mrzelo me da probam..... i naravno male. Obukao par puta na silu. Dno leve nogavice malko cepnuto po savu.... Br 50. Poluobim struka 47 cm. Ceo obim oko 94cm. 800 din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan jel to polovno kad je cepnuto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 21, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dada matori, napisao sam gore, obukao ih par puta, ne znam kako se cepnula, ali nije uzduzni sav, nego je na samom dnu, horiz. do cipele. Nove su bile 3200. I sad su odlicne, samo to. Verovatno posto sam u potkrovlju, imam nagaznih mina na nekim lajsnama kod ostave, bice da sam tu zakacio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 21, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan uzecu ih ja kad se premerim,cisto sumnjam al videcemo mozda mi i odgovaraju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10555 Napisano Februar 21, 2016 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Endurac, koliko si visok, i koliko kg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 22, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ukupna duzina 110 cm (cele). Nogavica unutra 84 cm. Polu boim struka 46 cm... )) Ja imam 96 kg i 180cm. Fali mi jedno 8 cm u struku. Pantale za sad uslovno receno rezz za kolegu koji se juce odmah javio preko poruke, ali ce oko 8 veceras da jos jednom premeri svoje muske gabarite, pa javljam da li je uzeo ili ne;)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi ne odgovara velicina u struku, tako da idu dalje, ko se prvi javne. Daklem, AKTUELNO. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Da su 94cm, bile bi mi taman ... Ovako kako si ih drugi put izmerio fali im dva cm jbg. Aj' izmeri ih još jednom, leba ti, sad znaš kolike trebaju da budu ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Da su 94cm, bile bi mi taman ... Ovako kako si ih drugi put izmerio fali im dva cm jbg. Aj' izmeri ih još jednom, leba ti, sad znaš kolike trebaju da budu ... ...drhte mi ruke, dizao sam juce 200 iz benca i malo sam preterao materijal se malko razvlaci, ali ajd, sutra ujtro ponovo premeravam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1790 Napisano Februar 24, 2016 Drug član, 756 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Opa, dvesta iz mesta Ja sam u životu par puta podigao nešto preko 50 kg, nekako mi ne idu puno veće težine ... Nisam previše izbirljiv, slučaj je tako hteo, evo i skvo mi se održava tu negde, zna da nisam kadar za više ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Februar 25, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan JA ti rekoh pa ti nisam javio,95 je umene obim tako da nista... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 25, 2016 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma kojih dvesta, zajebavam se, Nisam video teretanu par godina, ne znam dal bi dzak cementa mogao da dignem. Ali vracam se u formu Javnem tacnu meru u toku dana 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 1, 2016 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Imaš PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...