NikolaJuan 10 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 76 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, interesuje me koja je maksimalna brzina Princa 125, i koja je onako najbolja- najekonomicnija putna brzina? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Februar 20, 2016 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ako izvuce preko stotke to je super, ali tim tempom ce brzo da se raspadne, najidealnija putna brzina za te motore 70-80kmh, ne mucis agregat, optimalna potrosnja, ali generalno je nezahvalan za preticanje, slabo mu je ubrzanje, moras dooobro da proucis situaciju pre nego sto krenes manevar.Naravno, kad je dvoje na motoru + prtljag, gubi se jos performansi, u sustini ljudi ga brzo prerastu, ja bi uzeo nesto najmanje 250ccm pa na vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Protaa 46 Napisano Septembar 13, 2022 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Mokrin Motocikl: Honda NSR 125 Prijavi odgovor kao problematičan ovo mi je drugi princ po redu stari je isao 120 bez prigusivaca novi klipovi nov cilindar i karburator prestelovan merio preko gpsa a sadasnji fabricko stanje 100 kad duva vetar u ledja i kada sam sam kako dune vetar mrtav planiram da predjem na princa 250 tj da uzmem masinu i nabacim na 125 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...