MAREMAX 21 Napisano Februar 19, 2016 U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Zemljak prodaje Malaguti Madison 400, 2005 godiste. Gume nove, akumulator, cele godine registrovan, cena 1350, verovatno 1300. Sve u svemu dobro stanje Zanimaju me utisci ljudi koji su vozili ili poseduju ovaj motor jer o njemu nista ne znam. Inace bih kupio Burgman 400, od 2000-2002 godista. Izbacio sam temu ali nisam dobio niti jedan odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Februar 19, 2016 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan idi u podforum maxi scooter club i u maxi kutku nadji vise o ovome modelu. Bilo je price da se taj agregat nije dobro pokazao. Neko je vec pre par meseci pitao. Izlistaj malo,pa tamo postavi pitanje,javice se neko da odgovori. Cenu slobodno spustaj jos,100 minimum pa dalje kako izgleda skuter. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MAREMAX 21 Napisano Februar 19, 2016 (promenjeno) U prolazu, 80 postova Lokacija: TOPOLA, LIESTAL Motocikl: Honda CB650R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dalibore. P.S. Kolika je realna vrednost Suzuki Burgman-a 400 2001 godiste? Promenio Februar 19, 2016 član MAREMAX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Februar 19, 2016 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Interesuju te masine koje mogu da kriju opasne boljke. Da se razumemo, sve to mogu, ali ove su posebno interesantne. Fabrika koja je proizvodila agregat za M400 vise ne radi...i onda kad nesto crkne...ko se kako snadje. Burgmani tog godista su imali opasnu falinku da trose dosta ulja, pa ako se vlasnik ne seti da mu ga dolije...ciao zdravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...