Maksa99 0 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi,ja sam Nemanja,imam 16 godina.Iz Loznice sam,ali sam u Beogradu u skoli.Do sada nisam imao svoj motor ali sam vozio stvarno svasta.Inace puno volim motore i automobile i vozim od prvog,drugog razreda.Vec dve godine citam forum pa sam resio da se registrujem,kupovina motora pocetkom leta.Toliko od mene za sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Perica Zderica 0 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Super 8 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maksa99 0 Napisano Februar 18, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Loznica Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...