tomaesp 246 Napisano Februar 17, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas uzluzno za kolegu sa foruma pod nick-om Nessa Kilometraža s kojom sam ga kupio prošle godine je bila 21k, provereno nije vraćana.Sada je na 30k. Polirao sam mu auspuh-izduvne grane i sve što je moglo da se sredi, sad mnogo lepše izgleda. Zamenjeno mu je ulje i filter ulja u februaru. Do tada je imao originalni filter Suzuki. Ulje za prednje kočnice zamenjeno u februaru, za zadnju kočnicu prošle godine u avgustu. Novu zadnju gumu i akumulator sam kupio ove godine krajem avgusta (akumulator je još u garanciji) i s gumom sam prošao oko 2500km (do Grčke i nazad) Prošle godine sam išao Slovenija-Austrija-Italija-Hrvtaska-Srbija, nikakvih problema nije bilo. Ove godine sam išao do Eretrije (Grčka) i nazad - sve u redu. Lanac i lančanici su ok, nisu novi ali nije bilo potrebe da ih menjam. Diskovi kao novi. Prva farba. Registrovan je do aprila. S motora nije padano. Na njemu je i kofer Nonfango, uraćunat u cenu motora. Cena je 1750eur. Bajk se nalazi u Pancevu. Broj telefona : 062 220 466 Decko prodaje zbog kupovine istog motora,ali 1200. Ono sto mogu da dodam jeste da je Suzana stvarno u neverovatnom stanju,i da je vodio racuna o njoj.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1658 Napisano Februar 17, 2016 Drug član, 1716 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa ponuda... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 18, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Na Polivniautomobili 1700, a za forumaše popust - 1750? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomaesp 246 Napisano Februar 18, 2016 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DL1000 L4 Prijavi odgovor kao problematičan Cena za forumase je 1550e! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 18, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan E, to je pravi duh! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...