Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav

Recommended Posts

• U prolazu, 28 postova

Pozdrav svima,

Zovem se Bogdan, iz Srbije sam, tacnije Centralna Srbija, Trstenik.Imam 13 godina, registrovao sam se da bi malo vise saznao o motorima i svemu tome dok ne uzmem motor za godinu-dve.Inace sada imam Tomos Tori, koji nemam volje voziti(a i donekle sam ga prerastao)jer se stalno kvari...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ja sam FAP mašina, 755 postova
  • Motocikl: apn 6 i Transalp

Nece biti bajker od tebe ako te ne vuce da cackas oko torija, kako, sta. Rasturaj, popravljaj stici znanje, kad dodje vreme da budes potkovan.

• U prolazu, 28 postova

Dobrodosao, srecno u potrazi za motorom

Hvala

Nece biti bajker od tebe ako te ne vuce da cackas oko torija, kako, sta. Rasturaj, popravljaj stici znanje, kad dodje vreme da budes potkovan.

Veruj mi cackao sam milion puta, ne vredi, vozio ga 100 puta kod komsije, sredi ga sve, nakon 4-5 dana se pokvari, treba da mu se zamene karike, rezervoar mu je los, unutar je korodirao tako da mu stalno zapusi dizna, jednostavno ne vredi se popravljati. Imam caletovu 15icu, ona stoji na tavanu od pocetka 90ih, ceo zivot ju je vozio bez kvacila sa medju gasom, kad je krenuo u vojsku 83 joj se prekinula neka sajla i nije je ni popravljao

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja