CAJA 1171 Napisano Februar 16, 2016 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju ženska moto jakna koja je u perfektnom stanju tj. kao nova ali bukvalno bez ikakvih oštećenja. Jakna poseduje sve tvrde protektore na ramenima, laktovima, leđima kao i zip za kopčanje sa pantalonama. Jakna je izrađena u kombinaciji tekstil/koža. Uživo mnogo lepše izgleda. Jakna je S veličine ali proverite dimenzije sa nekom vašom sličnom jaknom jer je to najmerodavniji način da vidite da li će vam odgovarati. U slučaju da poručite jaknu i da vam ne odgovara možete vratiti paket a ja ću vama novac. DIMENZIJE: Ramena širina 42cmDužina napred od donjeg dela okovratnika do dole 51cmRukav dužina spolja(rame-zglob):59cmRukav Dužina unutra(pazuh-zglob):52cmDužina jakne nazad:59cm Ja je cenim 50e fiksno moj broj telefona je 065 576 12 04 (Poziv, Viber, SMS) Za više informacija slobodno pitajte. P.S. Sudeći po sestri jakna bi bila idealna za osobe koje su tu negde oko 160cm visoke i imaju 65 kg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Februar 16, 2016 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Pokazaću ženi, pa javljam impresije. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...