lemy 1084 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 1091 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba poklanjam set za reparaciju slavinice za vise Honda modela (kod mene bio na transalpu). Set nije nov, Velika vakumska membrana je prakticno samo probana, ispravna je potpuno. Mala membrana je stara i porozna je ( vlazi slavinica zbog toga sam je i reparirao ali mozda nekom vrsi posao). O ring su novi kao i opruga, Ovo ce da vrsi posao nekom kome je otisla velika vakum membrana. 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Februar 10, 2016 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/112295-slavina-za-gorivo/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Februar 11, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan brate uzeo bih je ja ako nije nekom obećana treba mi za slavinu za hondu shadow 750 aero - da li odgovara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...