Nele11 2452 Napisano Octobar 4, 2011 (promenjeno) Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan "Radjevina" brdo Tulba(tu je odmah i glavna crkva)znaci od crkve se penjes na brdu,ides glavnim putem i na pola brda se nalazi kafana(sa leve strane) "Oaza" na Ciglani(takodje brdo)((put za V.Gradiste))odmah na pocetku brda,videces sa desne strane perionicu(velika,zuti zidovi,cini mi se) skrenes tu,tu je odmah pored i restoran,,,osoblje je ljubazno,(i na jednom i na drugom mestu)cisto je,hrana je obilna,cini mi se da je u Oazi,malo skuplje,ali ambijent je extra,pogotovo leti(napolju su stolovi extra,ima lep potocic... http://www.381info.c...i/restoran-oaza Ps:jednom prilikom kada smo bili u Oazi,cekali smo oko pola sata hranu,(konobar je to odmah napomenuo)i na kraju vecere dosao je opet i castio nas palacinkama Promenio Octobar 4, 2011 član nele11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Octobar 4, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Danas probao telecu corbu u restoranu Orasac. Corba je ok. Osoblje je uzasno sporo i u haosu. Corba, lepinja i pice kostaju kao vinjak i kisela... Moguce da je problem u vremenu moje posete, a to je bilo vreme rucka.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Octobar 6, 2011 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Situacija u restoranu Zlatno veslo je drugacija. Miran i tih restoran koji se nalazi u podrumu, prijatno sredjen. Obzirom da je bio skoro prazan u vreme moje posete usluga je bila prilicno brza, a hrana ukusna (porcije su obilne). Na racunu pise sta sam porucio, ali naplacuju kuver (dobio sam kiflice, proju i kajmak koje nisu naplatili). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alien 603 Napisano Octobar 7, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R1200GSA Prijavi odgovor kao problematičan Danas probao telecu corbu u restoranu Orasac. Corba je ok. Osoblje je uzasno sporo i u haosu. Corba, lepinja i pice kostaju kao vinjak i kisela... Moguce da je problem u vremenu moje posete, a to je bilo vreme rucka.... Nije problem u vremenu tvoje posete, osoblje je (skoro) uvek neorganizovano i u haosu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 26, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu a da ne pomenem "Zlatnu ribicu", restoran domaće kuhinje u centru Donjeg Milanovca... Restoran nije reprezentativnog izgleda, svega nekoliko stolova unutra i isto toliko na terasi....ali imaju fantastičnu ribu (com, smuđ...) i za preporuku...... sir pečen na roštilju. Pored restorana se prolazi kada se nastavlja ..dalje ka Kladovu. PS. Ni ćevapi nisu loši...mogu da potvrde i neke kolege sa foruma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6098 Napisano Octobar 26, 2011 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Da, klopao sam jednom u Zlatnoj ribici, riba i čorba (riblja) su bili sasvim lepi. Hteo sam jednom opet da svratim, ali promaših i nisam se vraćao. Moraću opet da odem, čim grane sunce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 2, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan "Samoubistvo sa kašikom" .... http://maps.google.c...Srbija&t=h&z=13 opremio sam sa sličicom... verovatno već ima ova gostiona u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Na putu ka K.Mitrovici svratismo u neku kafanu na ulasku u Rasku-ime sam joj od muke zaboravio,ispred stoje stari mercedesi parkirani (gazda voli mecke) a unutra... ZNACI KONOBARICA IDE BEZ BRUSA SA SISAMA ALA PAMELA ANDERSON !!! ko god udje izgubi se i bez teksta ostane ! Ima 4banke ali je booombaaaa ! Ko je svratio-zna o cemu pricam ! *ebes klopu kad sam nju video nisam bio ni gladan ni zedan ni umoran !!! ;D Konobarica odnosno gazdarica se zove Sladja a Restoran Royal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano Novembar 2, 2011 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Na putu od Kopaonika prema Brusu,u mestu Vlajkovci restoran Kljunac kod gazda Gavre,sjajno mesto,covek ima svoj ribnjak i svoje povrce odmah tu u plasteniku,ima i prelepe pogacice vruce ispecene,cene naravno realne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kawazoki 5846 Napisano Novembar 20, 2011 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan Doc....svracao si na Unu u "PAPRO" ....mesto je super,nama je gazda doneo gajbu piva ali rece....kuca casti verovatno zavisi sta vozis {nista licno,primedba autora} Koliko vas je na putu za Mokru goru ili Bosnu opalilo 200sta na onom pravcu posle odvajanja Zlatibor-Visegrad (Vranesko polje} i promasilo kafanu na levoj strani gde prave grisine od jagnjetine ..??E pa sad znate to je SLjIIVOVICA,sledeci put usporite..nizirajte sa medjugasom i obavezno dajte zmigavac kad skrecete Da ste svi zivi i zdravi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Novembar 20, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Tu kafanu u Sljivovici ne masim, na onom platou blizu crkvice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleMCSE 164 Napisano Decembar 21, 2011 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off... Pravim "jedinstvenu matičnu knjigu kafana" pa bih zamolio sve članove da provere svoje postove u ovoj temi i da mi pošalju imena kafana ali sa našim slovima: š, č, ć, đ itd... Npr, u jednom postu postoji ime kafane "KACARA". Iz predstavljenog to ime može da bude KAČARA, KAĆARA ili čar stvarno KACARA. O tome se radi. Pošaljite mi molim vas na PP ili samo odgovorite ovde u ovoj temi sa pravilnim imenima kafana... To nije neki posao, a svi ćemo imati koristi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Decembar 21, 2011 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kacara je Kačara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
z 5 Napisano Decembar 27, 2011 U prolazu, 30 postova Lokacija: leskovac Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se za off... Pravim "jedinstvenu matičnu knjigu kafana" pa bih zamolio sve članove da provere svoje postove u ovoj temi i da mi pošalju imena kafana ali sa našim slovima: š, č, ć, đ itd... Npr, u jednom postu postoji ime kafane "KACARA". Iz predstavljenog to ime može da bude KAČARA, KAĆARA ili čar stvarno KACARA. O tome se radi. Pošaljite mi molim vas na PP ili samo odgovorite ovde u ovoj temi sa pravilnim imenima kafana... To nije neki posao, a svi ćemo imati koristi. SRč,Leskovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakva tema.. odo da vidim dal mi radi svetlo u frižideru 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 10, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da nema skoro nikakvih postova iz Vojvodine što je jako čudno, sutra idem službeno za Bezdan pa prođoh celu temu u nadi da ću naći neko mesto gde da klopam ali ništa... Zato ću ja da doprinesem da se malo gurmanska karta Vojvodine ovde promeni... Svake godine bar dvaput odem u Stojšića salaš kod Beške, imaju po dva jela svaki dan na meniju i veoma su jeftini (uključena supa/čorba, salate i dezert)... moji roditelji su bili pre nedelju dana sa prijateljem i jeli su i pili za oko 2300 din. Lako se nalazi, kad se isključi sa autoputa za Bešku, na raskrsnici postoje dve opcije, desno za Bešku i levo ka Slankamenu, skrene se levo i posle 100m sa leve strane ima tabla... evo i njihovog sajta da znate koji dan ima koje jelo... za vikend zna da bude gužva ali ništa strašno... http://salasstojsic.com/meni.html 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Januar 10, 2012 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Brza Palanka na Dunavu izmedju Kladova i Negotina . Restoran ''Kod Maxe'' . Vlasnik je gazda i sluga iz Leskovca . Uredno i pristojno. Sve sa rostilja je Ok . Preporuka je pileca dzigerica u slanini na raznjicu ...''samo uplasena '' . Cene su krajnje nepristojno male . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17370 Napisano Januar 11, 2012 Integrisan, 8327 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Bezdanu imaš odličnu čardu na samom početku kanala DTD, dakle na samoj obali Dunava. Preporučujem fiš-paprikaš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuk HM 178 Napisano Januar 11, 2012 nezavisan, 348 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan pa baš sam bio u toj čardi, vodili su me ljubazni domaćini tako da cene ne znam ali znam da je riblji paprikaš bio odličan sa sve domaćom testeninom a o palačinkama sa medom i orasima i sladoledom da ne pričam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DELIJA 40 Napisano Januar 24, 2012 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: YAMAHA DIVERSION 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kafan Kod Nese Beograd Rpucine=okretnica basa 51 vise puta spominjana ali i dalje nije dovoljno reci hvale Vesalica od metar,pljeskavica koja viri iz tanjira ma ludilo, sigurno najbolja klopa u Bg.Ibarska proverno Srbija,Kod Momcila,Gurman ma tesko cete promasiti bilo gde da odete duz ibarske. Neko je spomenuo Arandjelovac restoran Aleksandar stvarno lepo i kluturno mesto u glavnoj ulici mada ima i tamo brdo dobrih kafana preporucujem u istoj ulici Vajat pravi etno sumadiski restoran sve domacinski da netrosim reci.Najjaci utisak prosle godine mi je cevabdyinica Kod Mede u Zajecaru,izlazim iz satora ujutru kao da sam minska polja gazio ubio se kao mecka i ajde na motor da nadjem neku ranu da se povratim kad vidim lepu kafanicu na cosku sa prijanim mirisom holesterola ajde da svratim i odma brale daj jednu pljesku a meni konobar oces pola pljeske?Ja ga gledam jel normalan ja 110Kg divljeg mesa na dve noge on meni oces pola pljeske kad ubedi me covek da mi je pola porije dovoljno i kad donese meni pozlilo od srece a kajmak u ciniji pa kolko mozes da pojedes znaci zlo i naopako neka me dopuni neki Zajecarac stvarni nije mi dobro.U drugom karju Srbije Kursumlija kafana Jokism jooooj najskuplje u kafani je dimnjena vesalica 1 metar 1000 din,kvalitet mesa neponovljiv cene pica pa sa 500 din zovi te sanitet da dodje po vas extra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HSMF 23 Napisano Februar 8, 2012 U prolazu, 68 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XT 600 kurbla bre! Prijavi odgovor kao problematičan Riblji restoran ADA Stari Slankamen,sve od riblje corbe pa na dalje je neprejebivo,nalazi se na samom keju,prelepa terasa sa pogledom na Dunav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Februar 24, 2012 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, Pitanje je prosto: Koji restoran sluzi najbolja jela od divljaci i u koji bi valjalo otici? Konkretno me interesuje beograd ili neka bliza okolina, ako stvarno vredi proputovati malo Dobio sam zahtev za jelima od divljachi, a da su porcije krvave Posto sam po tom pitanju dosta slab (ne volim hranu iz koje obilato tece krv dok je jedes ), cenim da sam se obratio na pravom mestu za savet - kod pravih gurmana. Svaka preporuka je dobrodosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 24, 2012 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Stoja i Vule u Rakovici i Koliba na putu u Ralji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Februar 24, 2012 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Peki sve objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Februar 24, 2012 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brza Palanka na Dunavu izmedju Kladova i Negotina . Restoran ''Kod Maxe'' . Vlasnik je gazda i sluga iz Leskovca . Uredno i pristojno. Sve sa rostilja je Ok . Preporuka je pileca dzigerica u slanini na raznjicu ...''samo uplasena '' . Cene su krajnje nepristojno male . Restoran drze moja sestra i zet, cela ekipa je iz Leskovca, naravno i sve od mesa sto se sluzi dolazi iz prestonice rostilja pa ko hoce ukus originalnog leskovackog rostilja ovo je pravo mesto Za cene ne bih znao, ne daju mi da platim Bajkere vole, non stop im preko leta svracaju i biciklisti koji voze dunavsku magistralu i svi budu maksimalno ugosceni. Pozdrav Ribolovac, ja sam Peconijev drug iz kluba, vozio sam Kawu El 250 kad sam 2010 bio kod tebe, letos smo se videli na Kusjackoj plazi (valjda sam dobro napisao) kod Peconija kad smo imali okupljanje coperasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...