ghostrider323 60 Napisano Februar 3, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neku ideju kako napraviti rampu koja ce izdrzati motor od 200 i kusur kila. Video sam da je neko na forumu pravio rampu od dasaka ali posto je prostor dosta skucen bolje resenje bi bila ova manja varijanta o kojoj sam razmisljao koja bi se postavila ispod centranog stendera tako da bi motor mogao bez lakoce da se parkira u prostoriju. Ako je neko pravio nesto slicno neka ubaci koju fotku Nije to sad neka filozofija, ali bi dobro dosao neki savet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8415 Napisano Februar 3, 2016 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan [/url] Evo šta ja imam. Centralnu sam hteo da pravim ali sam se ipak odlučio za Louis jer je bila 40€ a za prednji sam sam napravio i lepo vitljam sa motorom po garaži https://www.youtube.com/watch?v=_KvkjPY-HYI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Februar 3, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan A joj.. Pismena stvar!! Jos samo da imam cetralni.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostrider323 60 Napisano Februar 10, 2016 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Honda Transalp 600 V Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam ovaj centralni u Luisu i izgleda da vise nema. Mnogo dobra fora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Avgust 5, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan dali neko ima nacrte za prednji stender za suzuki gsx600f ili nesto univerzalno ali za prednji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...