bad_copy 69 Napisano Februar 5, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Koliko cudo od broda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4465 Napisano Februar 5, 2016 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan samo nemoj pustiti korijene do mora jer ako ti more uđe u krv adio Srbija, radi dok ne riješiš životna pitanja ( motor, super sport motor, kros motor, turing motor ) i onda briši doma. ima li Puljana (ki ) na tom brodu. fotografkinja bi trebala biti Kristina. tebi mirno more i vjetar u krmu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Dobar vetar Aco, i što manje talasa (ne verujem da je prijatno i na tolikoj lađi kada ''zaljulja'')! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 5, 2016 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna tema, Aco. Hvala ti što si je podelio sa nama. Napiši malo više o svakodnevnom životu na brodu, posle radnog vremena. Kako stojite sa netom dok ste na moru? Imate li neku "videoteku" ili nešto slično? Razlike između rada na putničkom i teretnom brodu, ako si bio na oba. Srećna ti dalja putovanja. Posle radnog vremena obicno odemo na veceru, pa u crew bar na cigaru i druzenje, bilijar ili stoni fudbal, malo se nekad odspava da bi izdrzali nocne zurke i tako Na brodu postoji teretana, neki tamo ubijaju slobodno vreme, al' ja nisam od tih Ima i biblioteka, zatim videoteka gde moze da se uzmu filmovi i gledaju u sobi na dvd-u. S obzirom da na tv-u ima 30-40 kanala, bar 10 od njih pustaju filmove, uvek ima sta da se odgleda, tako da nisam do sad uzimao filmove u videoteci, nisam uzimao ni knjige, ali od sledeceg ugovora planiram. Na teretnom brodu nisam bio i nemam nameru. samo nemoj pustiti korijene do mora jer ako ti more uđe u krv adio Srbija, radi dok ne riješiš životna pitanja ( motor, super sport motor, kros motor, turing motor ) i onda briši doma. ima li Puljana (ki ) na tom brodu. fotografkinja bi trebala biti Kristina. tebi mirno more i vjetar u krmu. Moji koreni su u mom gradu gde sam rodjen, tako da ne verujem da cu ih pustiti na moru. Iz Pule nikog nisam upoznao, samo jednog lika iz Hrvatske na celom brodu, slabo je bilo Hrvata na ovom brodu sto sam bio. Evo jos malo slika kao sto sam obecao sa novogodisnje zurke pozorisna predstava koja je organizovana za posadu deo za putnike pogled sa visine u daljine imao sam prilike i da plivam sa delfinima, fenomenalno iskustvo, divne zivotinje ovo me delfin gura 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6438 Napisano Februar 5, 2016 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Honduras Conzumel, Mexico Miami beach 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 6, 2016 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Aco...prelepe slike...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Februar 6, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tema i veliko bravo za podeljeno iskustvo, ovo mi je bas zanimljivo koliko i putopisi. Brat od tetke je dugo bio strojar na teretnom brodu, obisao svaki kontinent a sada je neki podoficir ili oficir na kruzeru i slusajuci njegova necenzurisana iskustva i prozivljene zajebancije mogu samo reci da to vecina nas nece doziveti nikada u svom zivotu.... Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vanjka 37 Napisano Februar 6, 2016 U prolazu, 51 postova Lokacija: Beograd/Toronto Motocikl: TDM 900, BMW R1150 RS, BMW R1200 ST, AT 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Aco svaka cast. Pravi potez da promenis totalno sredinu, da tvoj rad bude vrednovan kako treba i da osetis kako ljudi zive tamo gde imaju izbora. Ak imas sanse provozaj neki motor. Kupi opremu u Americi jer je mnogo jeftinija nego u Evropi. Srecno i zelim ti da produzis ugovr mnogo puta i da ako ti je to zelja ostanes na neko vreme van Srbije. Ja zivim na relaciji Severna Amerika Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boyze 59 Napisano Februar 6, 2016 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: livno bih Motocikl: xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno treba malo i svijeta vidjet a uz to nesto i zaradit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Februar 6, 2016 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije ti lose, uopste Samo gas i sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Februar 8, 2016 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za ovakvu životnu odluku i uspeh. Veruj u sebe i želje i snovi će ti se ostvariti. A ona fotka sa proslave nove godine me podseti na onaj vic o 13 mornara i kafe kuvarici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Februar 8, 2016 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Aco! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghostvs 8 Napisano Februar 8, 2016 U prolazu, 59 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: HONDA CBR 1100 XX Prijavi odgovor kao problematičan Bravo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zippacope 70 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Darkwood-Bgd Motocikl: dr 650 se - tenere T7 Prijavi odgovor kao problematičan uživaj druže! pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vroc-Kapo 2198 Napisano Februar 9, 2016 Zainteresovan, 692 postova Lokacija: Vela Luka , HR, nema vise Norveske i Dubaija Motocikl: K1600GT SE 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kao starom morskom vuku-od1988-e, lijepo mi vidjet da netko uspije " pod stare dane ", i jos da mu se svidi .Uzivaj kolega, i mirno more 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Februar 9, 2016 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast na volji, hrabrosti i pokušaju da nešto promeniš ..nemoj samo da ti se previše osladi pa postaneš moreplovac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Februar 9, 2016 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreca ovoga sveta da te prati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Februar 10, 2016 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan bravo, uuu kako ima da se uzelis sume posle toliko mora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Februar 10, 2016 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Zelim ti mirno more i sve lepo da ti se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 11, 2016 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Acke , šalji slike kad imaš vremena , srećno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18905 Napisano Februar 13, 2016 Integrisan, 8499 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Aco, drago mi je zbog tebe! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Februar 18, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Aco Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Februar 20, 2016 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Aco, Istovremeno mi je i žao i drago. Žao mi je što sunce našeg neba slabo al baš slabo greje i usprkos svojim znanjem i umećem ne možeš ko čovek da se ogreješ. A jako mi je drago što ćeš oplemeniti sebe u svakom pogledu počevši od upoznavanja raznih mesta, kultuura, usavršavanje jezika i ono zbog čega si ušao u celu priču udebljavanje novčanika. Ne štedi na slikama već navali, u nedostatku prilažem jednu moju iz Majamija. Nego jel si video kako su lepe roze fuge na braon pločicama ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Februar 27, 2016 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, na kom si brodu trenutno? Moj buduci zet je sada na jednom kruzeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1189 Napisano Februar 27, 2016 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1382 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pa hoćeš da udariš na špijunažu , kao budući tast. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...