misko_kolo 1297 Napisano Januar 31, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Nama više ne trebaju. Blizanačka ili kolica za dvoje dece, kako kome treba. Moji su proveli u njima mnogo dana, od rođenja do druge godine. Marka Graco, model Stadium duo. Zadnje sjedište od rođenja do približno 3 godine (0-15kg); Prednje sedište od 6 meseci do približno 3 godine (moj sin se vozio od treće nedelje i ništa mu nije falilo),(max. 15 kg). 2 Sigurnosna sistema sa 5 tačaka vezivanja. Tenda sa UV zaštitom. Dve zimske navlake. Jednostavan i praktičan mehanizam omogućava sklapanje kolica jednim brzim i jednostavnim pokretom. Udobne položaje za sedenje/ ležanje osiguravaju nasloni sa 4 nagibna položaja na zadnjem sedištu, od 100 do 180 stepeni i 2 nagibna položaja prednjeg sedišta, od 100 do 130 stepeni. Kolica Stadium Duo su pogodna za manevrisanje u uskim prolazima zahvaljujući optimalnoj širini (60cm). Kolica imaju veliku korpu za kupovinu. Dimenzije rasklopljenih kolica 100 x 60 x 113 cm. Težina 15 kg Ovo je bila trgovačka specifikacija. A sad malo moji utisci. Izuzetno povozna kolica jer imaju dužinu idealnu za ulazak u gradski prevoz. Mi smo se navozali tramvajima i trolebusima dok smo se svakodnevno šetali. Drugo, zbog širine kao solo kolica, odlična za provlačenje ulicama i ulazak kroz vrata bilo koje širine. Ogromna korpa za namirnice, dostupna i otpozadi i sa strane. Cena novih je oko 25000, ja ih na KP oglasio za 9000, a ovde bih ih dao za 7000+1000. Miško 0607372474 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11848 Napisano Februar 1, 2016 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam se pitao da li ima svadje medju blizancima ko ce da sedi napred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Februar 1, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan C! Svako zna svoje mesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1297 Napisano Mart 13, 2016 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan Kolica i dalje u ponudi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...