vasa011 0 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim ljubiteljima motocikala. Ja sam Dragan iz Beograda i imam 38 godina. Do sada sam vozio skutere. Poslednji koji sam imao je Yamaha Majesty 125 ccm iz 2004. Pre par nedelja sam kupio Yamahu TDM iz 1999. godine. Za sada toliko i evo par slikica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko4522 246 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Runaway hill Motocikl: suzuki dl-650 L7 Prijavi odgovor kao problematičan E, pa dobrodosao. A mogao bi malo i da dodjes po njega ha ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 31, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komsija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Januar 31, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa011 0 Napisano Januar 31, 2016 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha tdm850 Prijavi odgovor kao problematičan Hoću Mare doći ću ovih dana :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Februar 1, 2016 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао на форум комшија Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Februar 1, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1733 Napisano Februar 11, 2016 Drug član, 825 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Honda Hornet S,Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...