gmum44 189 Napisano Januar 28, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem fajerku deciju uzrast 12-13 godina visin 150-160 nikada obucena ,kupi klincu i kze nije njegov fazon,tj akali ga u skoli nastavnic da je skins....jbg 3000 din.kupljena u avgustu pred pocetak skolske godine.cena fiksna . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 28, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan ah da 0631288374 milan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 29, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan cuj" da je skins",sta sad samo skinsi nose fajerke,znaci i ja sam skins,ne razumem...decko hoce pravu jaknu da nosi i zbog kretena ne moze...o srbijo ebem li te de mi zivimo!!!!!!??? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 29, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Ne znaju ni matori da su prvi modovi ili ti skinhedsi bili deca buntovnici obične Britanske radničke klase, crne, bele i sive kože, subkultura onih koji su odrasli na reggaeu i drugoj crnačkoj muzici preteči Ska zvuka a kamo li današnja deca da to znaju. Progutala nas je megalomanija... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Januar 29, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zajebavaju ga da je skins zbog fajerke? Vidi ove moje klince 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 29, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jbt sta sam upravo procitao? Zajebavaju malo dete da je skins? Jebote gde mi zivimo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gmum44 189 Napisano Januar 29, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: bg Motocikl: buell Prijavi odgovor kao problematičan pa jbg osisan je na 0.5-1 ,fajerka ,maskirna trenerka ili lone i to je to,drustvo je ok ali nastavnici su drkosi na celu sa direktorom....pa ne zeli vise da je nosi....sportista,odlican djak....jbg kada treba i pobije se jbg decak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 29, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan A šta ima loše u tome biti skins? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Januar 29, 2016 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nista, ali je puno bolje biti covek... :9 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 29, 2016 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stari skins...imam i martinke... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Januar 29, 2016 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan uglancana lubanja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano Januar 30, 2016 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan kroj.Ko ga napravi alal mu majka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...