Dr.Bane 208 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti želim brz oporavak i ono što ja kažem svima da se zbog budala ne treba nervirati sada sve manje ima smisla, jer te budale mogu vrlo lako da te ubiju jer ne paze, ali jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije nego :D !! I ja sam neki Dr. pa mi motor ne izlazi iz glave. Mene je krpio Dr.Sale Djurdjevic--ortoped kada sam imao udes. Sale vozi Hondu XX i Afriku. Kada sam mu rekao da ozbiljno razmisljam da ostavim motor (ne znam sta mi bi --verovatno zbog udarca u glavu), on mi kaze: Ajde ne seri,nego popravi motor pa da se vozimo :D !! Znas li koliko ima Dr.-a na ovom sajtu ? Iznenadio bi se! Ovi na koje sam ja naleteo,samo su me mracili. Dr.Zecevic - Alfa medika i dr.Stefanovic na Banjici.Stefanovic mi je cak nudio neki duborez "harly davidson".Hoce da proda,a isti je dobio na poklon od nekog motoriste.Kao mali znak paznje. :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxa 47 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL1000 Falco, Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Bato, nadam se da ćeš se brzo oporaviti. Ovakve situacije su, nažalost, surova realnost gradske vožnje. Ne treba da ti skrećem pažnju na temu o naplati štete od osiguranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan De da ti donesemo pljuge i jabuke i DVD-jeve? Jel si u lješkoj?? Ne radiš?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 127 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ma nije nego :D !! I ja sam neki Dr. pa mi motor ne izlazi iz glave. Mene je krpio Dr.Sale Djurdjevic--ortoped kada sam imao udes. Sale vozi Hondu XX i Afriku. Kada sam mu rekao da ozbiljno razmisljam da ostavim motor (ne znam sta mi bi --verovatno zbog udarca u glavu), on mi kaze: Ajde ne seri,nego popravi motor pa da se vozimo :D !! Znas li koliko ima Dr.-a na ovom sajtu ? Iznenadio bi se! Ovi na koje sam ja naleteo,samo su me mracili. Dr.Zecevic - Alfa medika i dr.Stefanovic na Banjici.Stefanovic mi je cak nudio neki duborez "harly davidson".Hoce da proda,a isti je dobio na poklon od nekog motoriste.Kao mali znak paznje. :o E,to su doktorski pederi a mi smo imali srecu kao motoristi ;D ;D! Da proda uspomenu >? Da mu je ostavio 300 evrica bila bi mu lepa uspomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8883 Napisano Mart 18, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3216 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan E bre komsija, kako to? Strasno, neki kazu dobro je da si ok. Nije dobro, nisi ok, sjeban si, motor ti je sjeban... Zelim ti brz oporavak. Ako nesto zatreba dok si gipsi king, cimni, blizu sam. To mesto i raskrsnica je za zajebana, nije pregledna kada neko ide odozgo. Tu su me dva puta udarali od pozadi u auto dok sam cekao zeleno, jednom branik i rikverc svetla, drugi put branik i radovi za kod limara. Jednom sam autom izbegao pesaka koji je pretrcavao i popeo sam se na ostrvo, isto jednom motorom okrznem neku zenu koja je krenula pametna da pretrcava, a njih 50 koji se vracaju sa Ade ceka zeleno. Samo sam je odbio od sebe i malo je oborila par ljudi i prosula se na trotoar. Nikome nista nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bes nogu imas drugu,trecu.......... ;D ;D ;D,naravno malo sale.......brz oporavak....tebi,a jos brzi makini.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan ma ne znate vi Batu, taj bi dao obe noge samo da motor ostane čitav! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Mart 18, 2008 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa to, pusti noge, nego jel motor mnogo izgreban?! da nije sad, daleko bilo, RUZAN?! ;D ;D ;D brz oporavak, ajmo, idemo dalje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Sad sta je tu je. Leci se i planiraj sredjivanje motora pa cemo se nadam se brzo sresti negde na drumovima. Sada dok se lecis bices sigurno priljezniji ovde na forumu ;D..izdrzacemo ;D a to ce ti pomoci da se jos brze oporavis...Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4952 Napisano Mart 18, 2008 Ne silazi, 5586 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Imas podrsku iz Kraljeva od doktora!!! Ziveo sam do pre tri godine u BGD-u i jako puno sam vozio motor po gradu i samim tim bio svedok mnogo strasnih situacija. Medjutim kad sam se vratio u KV vrlo retko vozam po gradu, uglavnom van grada, vikend ili putovanje! Mada, sve cesce razmisljam da nabavim neki bike samo za grad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 18, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma bes motor,bitno je da tebi bude dobro,motor ce se popraviti,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ma ne znate vi Batu, taj bi dao obe noge samo da motor ostane čitav! ;D ;D ;D Citiraj pa to, pusti noge, nego jel motor mnogo izgreban?! da nije sad, daleko bilo, RUZAN?! ;D ;D ;D brz oporavak, ajmo, idemo dalje! Samo sam vas dvoje cekao. ;D ;D Evo suza mi u oku.....od ovako lepih reci. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan e jeb ga..brz oporovak sve naj! i da se vratis brzo u sedlo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki 086 5 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Cetinje - MNE Prijavi odgovor kao problematičan "Zdravo tvoja glava na ramena" Zelim ti brz oporavak!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Mart 18, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Sreća da ti je žena ''od medecine''... A ZZR ti je ionako bio ružan, onako neogreban, u A1 stanju : Samo se ti brzo oporavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 18, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Sreća da ti je žena ''od medecine''... A ZZR ti je ionako bio ružan, onako neogreban, u A1 stanju : Samo se ti brzo oporavi... ...e nismo dosli ovde da se "ujedamo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Mart 19, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Kad toliko kuka za kawom šta bi bilo da je nedaj bože skršio hondu... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 19, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Citiraj ma ne znate vi Batu, taj bi dao obe noge samo da motor ostane čitav! ;D ;D ;D Citiraj pa to, pusti noge, nego jel motor mnogo izgreban?! da nije sad, daleko bilo, RUZAN?! ;D ;D ;D brz oporavak, ajmo, idemo dalje! Samo sam vas dvoje cekao. ;D ;D Evo suza mi u oku.....od ovako lepih reci. ;D pa mislim, zar si sumnjao... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 19, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Kad toliko kuka za kawom šta bi bilo da je nedaj bože skršio hondu... ;D ;D ...VFR 800... ;D Jaaaaoooo kukuuuuu,jaooooooooo........ ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2862 Napisano Mart 21, 2008 Braveheart, 712 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan vazno je da si ziv i zdrav,motor se skripi pa polako ima jos vremena bices spreman za sezonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam isao kod sudskog vestaka. Sutra dolaze da ga slikaju i onda mogu da pocnem sa sredjivanjem. ;D Zato sto je bio jako bezobrazan,sad i ja moram tako da se ponasam.....sta cu?Moram... ;D Spremio sam motor za slikanje. ;D Tuzicu ga za povrede.I tako... To ce sad verovatno potrajati oko isplate,al` dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bosi72 4 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Melburn, Australija Motocikl: Honda Hornet CB900F 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak ! Ono što stvarno zbunjuje u celoj priči je ta uslovna strelica, a bilo bi zanimljivo da neko analizira podatke sa saobraćajnih nesreća u raskrsnicama gde su strelice, jer kao što neko reče one su uzrok mnogih nesreća. Posebno ta strelica u Paštrovićevoj jer većina se zaleti nizbrdo iz Žarkova tako da nije lako ni prikočiti. Slična situacija je i na Ibarskoj na raskrsnici kod Belih Voda, tamo se većina zaleti Ibarskom ili iz pravca grada ili iz pravca Petlovog brda pa oni koji se "uslovno" uključuju teško mogu da procene da li auto ide brzo ili ne. U Australiji nema ništa uslovno na semaforu i zelena (i crvena i žuta) strelica je obavezujuća. PS: Niti su svi doktori isti, niti su svi vozači ABCDE kategorije isti, a niti su svi vozači motora svi isti, tako da nije baš lepo generalizovati ljude. Pozdrav od jednog koji nije Dr ali ima tamo neku "titulicu" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Kum 0 Napisano Mart 25, 2008 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kasno se ukljucujem, ali bolje ikad nego nikad...samo da kazem da sam se uziveo u pricu i da se nadam da ces brzo da ozdravis i da ces sve debelo da mu naplatis, mamu li mu bezobraznu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Mart 25, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan @Bosi72 Nisi me razumeo.NEgeneralizujem ljude.Nego mi je prosto neverovatno,da vozac koji ima toliko kategorija pravi takve greske. Gips bi trebao da nosim do 01.04.,ali sam ga vec sam skinuo. ;D Nemogu vise.... Zamotao sam nogu steznikom.I sad polako.....Dobro je.Radi. ;D Dolazio mi je sudski vestak.Slikao je ostecenja.Zadovoljan sam kako je to uradio.Cak je slikao vise puta dekl (hvatao je kapljicu ulja u letu). Kao da su Mikka i on,iz iste knjige ucili. ;D Uglavnom slikanje i sve to sto je on radio,trajalo je oko 2-3 sata. :o Cak mi je dizao motor na stender,okretao prednji tocak da vidi da nije mozda disk ostecen.Covek radi svoj posao,svaka cast. Rekao je da nemoze tacno da mi kaze kolika je steta,ali od prilike 150 000 din. Videcemo sta ce biti na kraju. Nemogu jos uvek da popravljam motor.On mi je rekao da sacekam.Ako nekom nesto nebude jasno,da moze i da se uveri. ps.Ako nedaj Boze,nekome zatreba ovaj covek.Javite mi se.Necu da ga reklamiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...