Devil Angel 7 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo maler i kod mene.. pukao mi je plastican deo kod rucice na koji ide crevo iz bocice ulja... da li se to menja nekako ? Posto mi je sve ostalo ispravno ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Il' napisi koji motor il' okaci sliku, ovako tesko da neko razume sta pitas.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda Kawa zx6r 2004? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Skini ti plastikicu i nek ti strugar napravi tavu istu od aluminiuma,mesinga ili bakra...i resen problem...tako ja to resavam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Januar 24, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Okaci sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Da nije mozda Kawa zx6r 2004?Jeste kawa 2004.. imas slican problem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Skini ti plastikicu i nek ti strugar napravi tavu istu od aluminiuma,mesinga ili bakra...i resen problem...tako ja to resavam... dobio sam vec slicne savete.. izgleda kao najbolja opcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Devil Angel 7 Napisano Januar 24, 2016 U prolazu, 52 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Kawasaki zx6r 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Okaci sliku! Izvinjavam se. http://postimg.cc/image/9hhmwyq27/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Januar 24, 2016 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skines taj zeger osigurac i izvadis drugi deo plastike ako nosis kod strugara a verovatno moze negde da se poruci. Pretpostavljam da tu postoji i gumica koju bi mogao da promenis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...