gojko 210 Napisano Mart 20, 2008 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ako li kojim slučajem nebudeš mogao odvrnuti donji šraf tj ako se okreće unutra - uzmi vazdušni pištolj i inbus na njega! Što bi stari ljudi rekli KAO RUKOM ODNEŠENO!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jbg, ja kupovao semeringe za dva motora, teflonsku mast nisam ni vide, jedni su bili ariette, a za druge se ne secam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Mart 20, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Tako je gojko, kad ga svirnes komresorom (pistoljOm sto bi rekli) moze da ima maticu koliko oce... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 20, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam sve........ Semeringe od Jasminka i ulje MOTUL FACTORY LINE 10W.. Sutra krecem u akciju sklapanja. :) :) Gojko ako budem imao neki problem javljam ti se za pomoc.. ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Mart 20, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam sve........ Semeringe od Jasminka i ulje MOTUL FACTORY LINE 10W.. Sutra krecem u akciju sklapanja. :) :) Gde si nabavio ulje i koliko si placao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam sve........ Semeringe od Jasminka i ulje MOTUL FACTORY LINE 10W.. Sutra krecem u akciju sklapanja. :) :) Gde si nabavio ulje i koliko si placao?? U nekoj prodavnici motul-ovog programa....Ulica Stojana Protica br:2 kod hrama Svetog Save... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mito_Maniac 80 Napisano Mart 21, 2008 Svrati ponekad, 497 postova Lokacija: OBRENOVAC Motocikl: Bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Napakovao sam sve :) :) :) :) :) Nisam imao vecih problema,samo me je malo zezalo kako da ubacim semering ali uspeo sam..Super,da se malo ugrejem pa na test(normalno sa komsinicom koja je sedela na rezervoaru) HVALA NA POMOCI. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...