BaneZ 152 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, pratim vec neko vreme forum, nemam jos motor, ali intenzivno radim na tome (skupljam pare), za sada sam nabavio kacigu pa se nadam da ce i motorin uskoro. Toliko za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano Januar 19, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav druze. Ti si kao i ja. Prvo kaciga pa sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strajder89 21 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 19 postova Lokacija: Backa Topola Motocikl: Honda CBR 600rr Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Bane...Sta imas u planu?Koji motor planiras uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 19, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao! Ispravno, prvo kaciga i rukavice pa onda motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneZ 152 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kao prvo, hvala na dobrodoslici. Sto se tice opreme smatram da bez kacige nista ne mogu da uradim, a sa druge strane to je i deo psiholoskog momenta prema supruzi da se uveri koliko sam i zaista odlucan sto se tice kupovine motora. Rukavice trenutno nisu problem jer za prvu ruku mogu da posluze i rukavice za skijanje koje su bas dobre. E sad dolazimo do najveceg problema a to su pare koje treba izdvojiti za motor. Naime nikako da skupim dovoljno, uvek mi zafali par stotina, jer non-stop ispada da negde treba nesto zavrsiti. Sto se tice izbora 99% sam se odlucio za Versysa, bio je u uzem izboru i V-strom medjutim on je ipak skuplji, a nemam nameru da se zaduzujem. Mozda neko ima nesto da kaze u vezi ponude Versys-a na pol.automobilima ili bi trebalo pitanje da postavim negde drugde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 19, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Poslužiće naravno. Većina ljudi je bila u istom "problemu", prvo isčitaj što nađeš o konkretnom modelu i pitaj o onome što te konkretno zanima, probaj pa tek onda razmišljaj o konkretnoj kupovini. Versysa nisam terao ali mi je simpa, volim visoke motore mada nije ista kategorija kao V strom.. Na tebi je da odlučiš da li ćeš birati srcem, razumom ili trenutnim fondom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...