zarko1983 79 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Z750 od 2007 god, ako neko zna nesto a da ja u dobrom stanju neka prica, oglasi su istreseni i uzduz i popreko nista posebno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 807 Napisano Januar 18, 2016 Zainteresovan, 780 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ne pojavi dobar Z750 imaš li neki alternativni model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Z 1000 mozda ili FZ1N mada mi vec iskacu iz cenovnog ranga a i rega mi je skuplja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 18, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da [rijatelj hoce da proda Z1000,u dobrom je stanju......... ako te interesuje mogu da pitam......... pa da posaljem broj mob.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da [rijatelj hoce da proda Z1000,u dobrom je stanju......... ako te interesuje mogu da pitam......... pa da posaljem broj mob.. O komso....pa ko ima iz Bora Z1000 ja nesto nisam primetio, bio je jedan na oglasu iz Knjazevca??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na oglasu . ima ga ivica svaba iz bolnicke pa je razmisljao da ga proda planira da ide preko.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 19, 2016 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na oglasu . ima ga ivica svaba iz bolnicke pa je razmisljao da ga proda planira da ide preko.......... Da li je to crni sa malom kilometražom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko si spreman para da das za zeca (z750)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na oglasu . ima ga ivica svaba iz bolnicke pa je razmisljao da ga proda planira da ide preko.......... Da li je to crni sa malom kilometražom Crn i digitalana kilometraza kolko se secam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Cene su sarenolike traze ljudi svasta za svasta.....zavisi u kakvom je stanju moped Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Nema na oglasu . ima ga ivica svaba iz bolnicke pa je razmisljao da ga proda planira da ide preko.......... Da li je to crni sa malom kilometražom Nije to taj, mislim da znam na koji mislis....mislis na onaj sto je slikan na nekoj magistrali, vozacevo sediste sivo presao oko 9000? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master Z-ed 77 Napisano Januar 20, 2016 Ko zna šta, 68 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nema na oglasu . ima ga ivica svaba iz bolnicke pa je razmisljao da ga proda planira da ide preko.......... Da li je to crni sa malom kilometražom Nije to taj, mislim da znam na koji mislis....mislis na onaj sto je slikan na nekoj magistrali, vozacevo sediste sivo presao oko 9000? Да на тај сам мислио. Ајд дај број и од овог дечка да имам за сваки случај. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 20, 2016 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Trazis li samo golu verziju, ili u kombinaciju upada i "S" model? http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108841-z-750s-2006/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dboss 14 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Bor Motocikl: Kawasaki zzr 1100..Suzuki gsx250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema na oglasu . ima ga ivica svaba iz bolnicke pa je razmisljao da ga proda planira da ide preko.......... Da li je to crni sa malom kilometražom Nije to taj, mislim da znam na koji mislis....mislis na onaj sto je slikan na nekoj magistrali, vozacevo sediste sivo presao oko 9000? Verovatno nije..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Februar 5, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Nista i dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...