sasa ns 1 3067 Napisano Januar 15, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li neko zna nesto o kvadu loncin dragon ,vidim da su cne ispod 400 eura sto mi deluje povoljno u odnosu na male 4t skutere,i cini mi se da su nekako mali gledajuci slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 15, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan za dete do 6god taman kupio sam ja mom klincu ,on je 5god i taman mu je vozali smo se nekoliko puta obojica,ja sednem,a on stoji i drzi se za guvernalu,cisto glupiranje,al da znas da moze i to kvalitet skoro nikakav,ali delovi dzabalesku poteznica puca posle 50ak paljenja i kosta oko 1000din,i na centrifugalnom kvacilu su 3 lamele,koje su zakacene sa 3 opruge,one pucaju ko blesave,ali je posao od 10min da se zameni . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 15, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li je moguce da je to ovaj mali pored Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 16, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Da to je taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Januar 16, 2016 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Iz mog licnog iskustva a i iz iskustava ljudi sa raznih foruma koje sam procitao mogu vam reci da je loncin jedan od kvalitetnijih kineskih motora ili atv a. Posedovao sam loncin atv 110 kubika celu jednu sezonu, i nijedan kvar nisam imao za godinu dana, a dusu sam mu vadio, stavljao sam mu lance od auta i terao po snegu, ima fantastican prenos, mene sa 2 metra i 100 kg je nosio kao od sale i uopste nije mali kako pricaju drugi. Na bilo kakvoj uzbrdici da stanes on ce krenuti bez obzira na 110 kubika. Na kraju sam ga prodao drugaru i on ga vec vozi dve godine bez ijednog kvara, cak mu je napravio i neku prikolicu koju vuce. Iskreno nisam bio optimistican bas kad sam ga dobio u nekoj zameni, ali eto pokazao se bas dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 16, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Sve je to ok,ali ovo za sta je sasa pitao nije za odrasle ljude,minijaturno je,nije cak ni za malo vecu decu. Na oglasu na kom je verovatno video slike,deluje drugacije. Ovo je bas za decu. Taj od 110-125cc na to vec moze da sedne odrastao covek i naravno deca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Januar 16, 2016 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je vrv gledao http://www.polovniautomobili.com/motori/4342146/loncin-dragon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...