Motoholic 2331 Napisano Mart 24, 2008 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Najudobnija kaciga koju sam ikad nosio. Čestitam na kupovini i da Bog da ti nikad ne dotakla asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 24, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Procito sam temu o rajku sto ste pisali,i sad o ovoj kacigi,ne razumem sto mislite da je kod njega roba falsh,dosta ljudi se snabdeva kod njega i zadovoljni su! Jai drugar smo danas bili kod njega i kupili smo Shoe XR1000 i ista je kao sto ima drugar koju je kupio u nemackoj,nema razlike sve je isto, za kacige ne sumnjam da su falsh,a za drugu robu ne znam! Svi moji drugari vec se duze vreme snabdevaju sa opremom kod njega i svi su zadovoljni a evo koju sam ja uzeo a koju je moj drugar: Niko nije reko da je kod Rajka roba fals.Ja sam pre mesecdana kupio turing pantalone i soumi kacigu,drugar soumi kacigu turing jaknu i pantalone i zadovoljni smo kvalitet i cenom kupljenog.Neko je samo postavio onu kinesku adresu alibaba .com i malo smo prodiskutovali da je moguce da je kopija (ne njegova nego generalno) i kako prepoznati fals.Ali je to malo pogresno protumaceno na forumu kao fals.Pozdrav i da je ziv i zdrav Rajko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...