Momentum 1148 Napisano Januar 11, 2016 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, bio sam nepristojan, prekrsio sam pravilo foruma i nisam se predstavio, tako da sada moram to da ispravim Zovem se Slavisa, iz Novog Sada sam, '84to godiste, polako matorim. Oduvek sam voleo motore, mada nikada nisam posedovao. Inace vozio sam sve sto mi je doslo ruku, od tomosovih automatika do Yamahe R1. Dobar i odgovoran sam vozac, mada kao mehanicar nisam nesto spretan (ali cu nauciti). Vijam nekakav motor da kupim vec mesec-dva, tako da ocekujte da cu postati clan bajkerske populacije. Inace mnogo vas mi je vec pomoglo oko potrage, dosta dobrih saveta sam dobio i na tome sam veoma zahvalan. Cini mi se da su ljudi na forumu ok, ozbiljni kad treba, hoce da pomognu, neozbiljni kad treba takodje , sve u svemu jako mi je prijatno dok citam teme. Jedino zameram na ovih 200 poruka sto moram da napisem da bih mogao da pisem svuda, video sam dosta tema na koje sam imao nesto reci i podeliti moje iskustvo, ali ajde, pravila se moraju postovati. Toliko od mene, nadam se da cemo imati dobre diskusije i hvala jos jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Segamegadrive 426 Napisano Januar 11, 2016 MK Road Flyers, 195 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Bmw gs1200, gsxr1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bad_copy 69 Napisano Januar 11, 2016 U prolazu, 92 postova Lokacija: Beograd Motocikl: za sad samo 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Послато са GT-I9505 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caparin 225 Napisano Januar 11, 2016 Svrati ponekad, 313 postova Lokacija: Umcari, Srbija Motocikl: Yamaha Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mind Resetting 442 Napisano Januar 11, 2016 Svrati Svaki Dan, 884 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: brm brm brm Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao komso, ako treba pomoc tu smo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! Pravila su pravila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Januar 11, 2016 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Да комшо ту смо Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar NS 141 Napisano Januar 11, 2016 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...