icatenej 2436 Napisano Januar 10, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što naslov kaže... Da li neko poseduje ili je uživo video-probao ovu kacigu? Sada je na priličnom popustu u Mass-u, pa sam se bacio u razmišljanje... Iz suvih specifikacija slabo se šta može zaključiti (osim da nije među lakšim), review-i po stranim sajtovima su uglavnom pozitivni i ostvarila je dobar rezultat na SHARP testu. Najviše me zanima kakva je mehanički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 11, 2016 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što su sve ostale u S veličini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Januar 11, 2016 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare dobijes dosta muzike. Uporedjujuci md200 koju sam kupio pre nove godine i kineske koja je kostala isto vidi se razlika nebo i zemlja. plastika pod prstima ne izgleda bas cvrsto..vidi se da se stedelo..ali opet testovi kazu da je kaciga sigurna... vredi tih para definitivno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...