Dulence 96 Napisano Januar 8, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon je kod mene oko 3 meseca pa sam sada pazario G2 pa mi on nije potreban. Potpuno je funkcionalan i ispravan. Ne postoje nikakva ostecenja na displeju,senzorima,konektorima ili slicno. Bateriju sam kupio novu tada kada sam ga i uzeo,znaci pre tri meseca. Slikao sam ga prilicno detaljno kako bi se sve videlo. Mana mu je lajsna,koja je izguljena a i ledja nisu u idealnom stanju. Tada sam kupio i bumper ali to je trebalo ranije da se uradi. Slikao sam gornji deo displeja da bi se videle ikone slusalica,punjenja kao i wi-fi konekcije. Slikao sam i donji deo da se vide senzori i taster. U roku od 5-10 dana mi stize zadnja maska (tj ledja) kao i staklo da bi se zamenila ova stara folija i to saljem naknadno kada stigne. Uz telefon ide punjac i bumper. Cena je 80 eur i fiksna je.. Tel 062 85 34 067 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...