sarke 0 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Termignoni za R1 od 04-07god.Kao novi,cena 550E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da uzmem neke topove, pa me zanima kako ti tvoji izgledaju? Jel samo topovi ili i grana? Slika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Mart 17, 2008 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan KAWA imas sliku u oglasima...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 17, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh, al bi ovo cucnulo na moj. Jos ja hteo akrapa i to karbon. Ali ovaj je bruka dobar. Ali malo i kinta jaca, ma videcu nesto. Ja ovo moram imati. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Mart 17, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Da cujes samo zvuk, da se smrznes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 18, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Da cujes samo zvuk, da se smrznes. Al malo i cena da se smrznes ;D Valjda taj tvoj drugar moze da spusti nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Mart 18, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Da cujes samo zvuk, da se smrznes. Al malo i cena da se smrznes ;D Valjda taj tvoj drugar moze da spusti nesto. cijena je ok,pogledaj koliko kostaju Termignoni u trgovini za R1 ,ono je da se smrznes ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sarke 0 Napisano Mart 18, 2008 U prolazu, 20 postova Lokacija: Pozarevac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su placeni 1320 E Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano Mart 18, 2008 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Uh uh, al bi ovo cucnulo na moj. Jos ja hteo akrapa i to karbon. Ali ovaj je bruka dobar. Ali malo i kinta jaca, ma videcu nesto. Ja ovo moram imati. Ma uzimaj to i nemoj da zabusavas. ;D Moram da priznam da mi se bas svidja taj karbon look. E u ostalom onda mozes da kazes da imas nesto Talijansko na svom motoru :D Bez zajebanceije bas mi se svidjaju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...