Djuxy 1779 Napisano Februar 7, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 1522 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pustio bradu posebno, da se ne oseti da nije bilo Drakule 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Februar 8, 2016 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo zeleo bih i ja da se zahvalim Saletu na vrhunskoj organizaciji. Svaka cast. Meni je bilo jakoo lepo Hvala puno na gostoprimstvu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 698 Napisano Februar 11, 2016 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Kad ce snimak demonstracije sile od strane narandzaste ekipe☺☺ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 698 Napisano Februar 11, 2016 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan A mogla bi i jos neka fotka ako ih ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6035 Napisano Februar 14, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 6124 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Evo konačno i videa Ima drmusanja ali uzmite u obzir da je ratna zona u pitanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 698 Napisano Februar 15, 2016 Zainteresovan, 361 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Konacno, samo sto nije adekvatno prikazana demonstracija zelenih Salim se, super video, cestitke na trudu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Februar 15, 2016 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan OOOOdilčan snimak .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 321 Napisano Februar 23, 2016 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pope ... slušam iskusnije ... a kako si mi ti rekao da uz motor moram i čizme dobre da imam to sam prekopao luisov katalog , našao na sniženju ( 30evrica ) i porucio jedne probiker i jedne streetfighter ... danas stigle preko Bere probao sam i taman su a tebi se najtoplije zahvaljuem na savetu ... tek sad kad sam ih obukao i kad vidim na sta su sve mislili kad su ih pravili ( narocito ove probiker ) jasno mi je koliko si u pravu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...