Woo3 112 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Postavljam oglas za kolegu, jer nema dovoljno postova da bi okacio sam. Prodaje jednom noseno Dainese Laguna Seca dvodelno odelo, velicina 58, cena za forumase 390e. Maneken na slikama je visok 190 i tezak oko 105kg. Za vise informacija pozvati na 064-2505-233 Vlada. Hvala i pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan opasno dobro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jos 15 kg Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan videh na kp... da je crno... na muke bih bio bacen :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto je belo mnogo se prlja,a i pitanje da li bi usao u gornji deo.Ali odlicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorišaMotoriša 155 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 293 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako mislis na mene, meni je velicina knap... 192 i 90-92kg... ko secer Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Woo3 112 Napisano Januar 19, 2016 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Beograd Motocikl: .... Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno, nova cena 360e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...