melekatana 6 Napisano Januar 3, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Ko ovo nije probao puno je propustio Ovakav uzitak po putevima Evrope je ne opisiv... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melekatana 6 Napisano Januar 3, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са C6903 уз помоћ Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, mislim da smo skoro svi puno propustili...Šta da se radi, život je kratak 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 3, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Preksinoc sam se vratio na Zemlju sa svemirske stanice, verujte mi ko nije to probao zaista je puno propustio, ceo put je extra od neopisive G sile prilikom poletanja rakete, preko boravka u ss do povratka na zemlju... Pogled na nasu planetu...otvara nove horizonte...zao mi je sto sam zaboravio fotoaparat kod kuce na zemlji pa nemam slika... Elem sto se tice BMW jel to na 4 slici mu curi neko ulje? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Januar 3, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Predivan motor. Utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1560 Napisano Januar 3, 2016 Drug član, 1304 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Rt je zver za taj autobus Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 170 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 176 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast nemackim automobilima,ali za mene su japanski motocikli najbolji na svetu .i tako ja od 1982 ne menjam 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola BMW 6 Napisano Januar 3, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svajcarska Motocikl: Bmw k1600 gtl exlusive Prijavi odgovor kao problematičan Dosao moj brat na test voznju,mislim da mu osmeh sve govori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melekatana 6 Napisano Januar 3, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Послато са C6903 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Preksinoc sam se vratio na Zemlju sa svemirske stanice, verujte mi ko nije to probao zaista je puno propustio, ceo put je extra od neopisive G sile prilikom poletanja rakete, preko boravka u ss do povratka na zemlju... Pogled na nasu planetu...otvara nove horizonte...zao mi je sto sam zaboravio fotoaparat kod kuce na zemlji pa nemam slika... Elem sto se tice BMW jel to na 4 slici mu curi neko ulje? Ma to mu curi voda od klime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nasaStvar 217 Napisano Januar 3, 2016 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ma dzaba to sve bmw desetine hiljada evra, kada kawazoki na DR650 starom 20god obidje svet 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 3, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Послато са C6903 уз помоћ Тапатока Curi vam ulje na zadnjoj slici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
melekatana 6 Napisano Januar 3, 2016 U prolazu, 26 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ulje od motora, bez brige.. Послато са C6903 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Januar 3, 2016 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Koja je poenta teme? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 362 Napisano Januar 4, 2016 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan .......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 4, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Koja je poenta teme?Kako koja, pa ekskluziva Послато са ME173X уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n5rovic 57 Napisano Januar 4, 2016 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW R1100R BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,prvo sve najlepše u Novoj godini i puno sigurnih kilometara .Slike su odlične kao i K1600 koji je priča za sebe kao krstarica ali baš u pravom smislu reči,sa svim svojim prednostima i naravno manama ali ko voli takav motor njemu ovo drugo ne smeta .Na mane ne mislim neke kvarove i slično već prvensveno njegovu težinu i gabarite sve ostalo što se tiče motora je vrh nema dalje.E sad da li kaplje kondenzat klime,ulje iz motora menjača to je druga tema.Samo znam da bi mnogi sa foruma voleli ovako nešto u garaži pa ne čude pomalo čudni komentari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Januar 4, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Kao na takmičenjima za najbolje vino. Od 200 vrsti vina " komisija " kaže najbolje je 147. Da je neka druga komisija ili druga debljina koverte bilo bi i neko drugo vino. O ukusima se ne raspravlja kao i o količini novca koje svako od nas može da odvoji za kupovinu motocikla. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Januar 4, 2016 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 4, 2016 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan .Samo znam da bi mnogi sa foruma voleli ovako nešto u garaži pa ne čude pomalo čudni komentari. Ja mislim da kometari nisu cudni, i zao mi je kolega sto mislis da na forumu ima toliko zavidnih ljudi a sad spamuju temu coveku, predpostavljam da iz licnog iskustva... Kometari su takvi kakva je i tema...ne znam o kakvim prednostima i manama pricas? Sve sto o ovom motoru znamo od autora teme je: "kolege, Ko ovo nije probao puno je propustio Ovakav uzitak po putevima Evrope je ne opisiv..." Evo ja nisam probao i sad idem da se ubijem.... Tacno sam znao da ce se stvoriti slika da zavidimo... Ako napisem da iz teme izbija nadmenost i ego bice da zavidim...Mozda gresim, mozda kolega nije do silnog uzbudjenja zbog BMW-a nasao prave reci, ali sad tokom zimskih dana kad splasne uzbudjenje, nadamo se da ce predstaviti motor na pravi nacin... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pustolov 1125 Napisano Januar 4, 2016 Политички некоректан, 858 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Honda CB 1100 SF X - Eleven Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,prvo sve najlepše u Novoj godini i puno sigurnih kilometara .Slike su odlične kao i K1600 koji je priča za sebe kao krstarica ali baš u pravom smislu reči,sa svim svojim prednostima i naravno manama ali ko voli takav motor njemu ovo drugo ne smeta .Na mane ne mislim neke kvarove i slično već prvensveno njegovu težinu i gabarite sve ostalo što se tiče motora je vrh nema dalje.E sad da li kaplje kondenzat klime,ulje iz motora menjača to je druga tema.Samo znam da bi mnogi sa foruma voleli ovako nešto u garaži pa ne čude pomalo čudni komentari. Vaistinu! Svaka ti je na mestu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola BMW 6 Napisano Januar 4, 2016 U prolazu, 6 postova Lokacija: Svajcarska Motocikl: Bmw k1600 gtl exlusive Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nema razloga o prepirkama,decko je samo hteo da kaze da je uzivanje a isto se slozio da je tezak i ogroman tako da mora dobro da se gleda gde parkirati jer nema rikverc! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Januar 4, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo, da kad kupiš ovaj motor, BMW uz njega poklanja i jednu Yamahu MT07 da se nađe vlasniku za zajebanciju. Takođe sam čuo da imaju posebnu helikoptersku jedinicu za područje Evrope i Severne Amerike (uključujući i Kanadu), da mogu, kada vlasniku ispadne motor na parkingu, da se stvore na bilo kojoj tački za pola sata i podignu helikopterom motor (koriste specijalnu BMW užad sa specijalnim nastavcima fabrički prilagođenim za kačenje na original BMW nosače za prtljag a piloti prolaze specijalnu obuku). E sad, ako vlasnik kupi original BMW kacigu i moto odelo, onda je ova usluga helikopterske jedinice potpuno besplatna u prvih godinu dana od dana kupovine novog motocikla, a nakon toga plaća se samo 400 EUR godišnje. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10473 Napisano Januar 4, 2016 Hronični Motociklopata, 7317 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan extra motorce, samo cekam da se vec smiluju u BMW-u da ubace ovaj mocni sestak u neku Sport Touring sasiju tipa K1200S 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 4, 2016 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam čuo, da kad kupiš ovaj motor, BMW uz njega poklanja i jednu Yamahu MT07 da se nađe vlasniku za zajebanciju. Takođe sam čuo da imaju posebnu helikoptersku jedinicu za područje Evrope i Severne Amerike (uključujući i Kanadu), da mogu, kada vlasniku ispadne motor na parkingu, da se stvore na bilo kojoj tački za pola sata i podignu helikopterom motor (koriste specijalnu BMW užad sa specijalnim nastavcima fabrički prilagođenim za kačenje na original BMW nosače za prtljag a piloti prolaze specijalnu obuku). E sad, ako vlasnik kupi original BMW kacigu i moto odelo, onda je ova usluga helikopterske jedinice potpuno besplatna u prvih godinu dana od dana kupovine novog motocikla, a nakon toga plaća se samo 400 EUR godišnje. koji si ti ludak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...