necko80 4 Napisano Januar 1, 2016 U prolazu, 38 postova Lokacija: Stuttgart-Nis Motocikl: BMW R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Srecna Nova 2016 i sve najbolje... Sta mislite o ovoj Kameri za poscetnika normalno fotkanje odmor, mototure, priroda, Slikanje i neki kratki Video... Do koliko para platiti Kameru? Koji Standarni Objektiv? Ponudio mi je drug i reko da sam kazem koliko vredi... Posto sam pocetnik i pojma nemam obracam se nadam se na pravom mestu... Unapred Hvala na odgovorima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dulence 96 Napisano Januar 2, 2016 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Zephyr 750 Prijavi odgovor kao problematičan To ti u sustini moze reci samo neko ko je u Sony svetu.Na sajtu verovatno ima dosta Nikondzija i Kenondzija pa je tu Sony vec malo karakteristican. Znam da drug ima nesto iz one alfa serije ali da je poskup..reda 1000 eur i kaze mi da su objektivi za njega jeftiniji nego za standardne npr mid range dslr-ove. Znam da su u Nikonovim telima (vrv i u vecini) Sony-jevi senzori tako da ovo telo valjda moze biti samo bolje od njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...