Munja63 26 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelji Motoristi.. subota 26.decembar,dan kada sam ponosan što sam iz Beograda iz Srbije , što nas ima toliko u ovom gradu sa najboljim hobijem i sa toliko duše i srca.Što smo pokazali da u ovoj zemlji ima još nekoga osim starleta i bandita, i što se naš rijaliti zove.. SRCE NA DAR .Mi smo ono zdravo u društvu,ono po čemu se uvek prepoznavao naš narod.Toliko ljudi , adrenalina , bez ijednog excesa, pohvala onim naj mlađima....skuterašima, na pokazanoj zrelosti , disciplini, našim motoriskinjama na tome što su ulepšale ceo ovaj velićanstven skup. Pohvala organizatorima nije bilo ovo lako, a možda i jeste kada su ovakvi motoristi u pitanju.Bilo je extra biti u koloni i prolaziti kroz grad,a bili su radosni i ponosni i građani koji su nas pozdravljali....extra...Pokazali smo da čarolija postoji i da deda maraz živi u Beogradu i da vozi dva točka... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11611 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Beograd,Beograd,Beograd pa majku mu nisu svi iz bg i ne zivi deda mraz samo u bg(pitaj Alexanta po kakvoj se magli dokotrljao do kuce). Inace svaka cast svim ucesnicima i sve ostalo sto si napisao(za starlete i ostala sranja) je na mestu posebno srce na dar . p.s.nista zlonamerno nadam se da razumes samo malo bode oci Pozdrav i sve najbolje. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Munja63 26 Napisano Decembar 27, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan ....Da, moja greška , POZDRAV za sve Motoriste u Srbiji koji su se organizovali i doneli radost deci u svojim sredinama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3469 Napisano Decembar 28, 2015 Zainteresovan, 429 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje mi samo da žalim što nisam mogao da budem deo svega ovoga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Munja63 26 Napisano Decembar 28, 2015 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za sve motoriste koji su bili sprečeni da dođu , sledeće godine se vidimo, i da nas bude još više....zbog dece zbog nas...pozz prijatelji motoristi....ma .. FAMILIJO...!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10403 Napisano Decembar 28, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Beograd,Beograd,Beograd pa majku mu nisu svi iz bg i ne zivi deda mraz samo u bg(pitaj Alexanta po kakvoj se magli dokotrljao do kuce). Inace svaka cast svim ucesnicima i sve ostalo sto si napisao(za starlete i ostala sranja) je na mestu posebno srce na dar . p.s.nista zlonamerno nadam se da razumes samo malo bode oci Pozdrav i sve najbolje. Druze, pa ko Vam brani da i u tvom mestu stanovanja organizujete nesto slicno. Sigurno da postoje i tu pored tebe neka nesretna deca koje bi slicna manifestacija obradovala. Stvar je samo volje i pitanje srca. Bez uvrede i nista licno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iKoren 57 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ6 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Best, nisi razumeo. Akciji se uvek priključuju i bajkeri iz drugih gradova. Siguran sam da ih je i sada dosta bilo. Ima i par akcija u drugim gradovima. Koliko vidim u proteklim godinama njih uvek zakači ružnije vreme ali ipak izađu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...