BRAAAAP 7 Napisano Decembar 26, 2015 U prolazu, 51 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi.Zanima me misljenje ljudi koji su imali,odnosno koji trenutno poseduju pomenuti motor. Prijatelj mi je ponudio ovaj model,2008 godiste,10ak hiljada km u njemu. Sve full sredjen. E sada,zanima me,koliko je zahvalan motor,kvalitet,kvarovi,odrzavanje. Da li je pametna odluka uzeti ovaj model,da kazem,za nase dzepove. Unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomislav 132 Napisano Decembar 26, 2015 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Beograd Mirijevo Motocikl: KTM 690 DUKE Prijavi odgovor kao problematičan hm! Djubre austrijsko! Sala sala! Posedujem takav model , isterao ga novog 2008 god , vozio ga vise od 2 godine . 2010 god isterao novog Duke 690 i jos uvek sam na njemu! sa prvim presao 35000 a ovaj sada ima 42000 i neces verovati jos radi! puno za pisanje pa ako te interesuje vise 063 207 756 ili 34 22 888 pa da se izjadamo - ispricamo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petarjebivetar 1123 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 285 postova Lokacija: Beogard Motocikl: U potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Aj napiši, zanima još ponekog :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...