tindirbp 289 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan na prodaju testerica,radi ko singerica,kompresija full,ojacana poteznica vidi se na slikama,nedavno zamenjena uljna pumpa,membrane i filter goriva,cena 9000 dinara Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan imam i haubu naravno al sam skinuo da se vidi iznutra kakva je,slike male u p.m. ko hoce postavicu normalne Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 211 Napisano Decembar 27, 2015 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50,bmw r 1150 gs Prijavi odgovor kao problematičan kolega svaka cast na ponudi ljudi za te pare prodaju kineske testere. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Decembar 27, 2015 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan kolega svaka cast na ponudi ljudi za te pare prodaju kineske testere. hvala...pa znas kako,ima ljudi koji postave cenu za kinesku 100 evra....i naravno to niko nece kupiti,moze 300 traziti al nece nikad prodati...cena za tu kinesku je oko 50 evra nova,mada ja to nebi uzeo ni da mi poklanjaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Januar 1, 2016 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Januar 8, 2016 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Uz vece slike, mogao bi i da napises, duzinu maca, snagu i tsl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...