cr4zyzola 860 Napisano Decembar 20, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam Izrazih se zargonski jer se zaleteh Od viska 4 tockica glava ne boli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano Decembar 20, 2019 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi je uvek bilo nezgodno dizanje tako otpozadi.Uvek sam mislio da će mi pobeći motor te napravih ovakav onako iz zezanja.Drastično mi je bilo lakše da držim hotor za volan jednom rukom a drugom ga dižem. Možda se na slici ne vidi najbolje ali i sa druge strane ima nožica koja hvata viljušku.... da neko ne pomisli da klin ide kroz osovinu 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Decembar 20, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Lepa honda!Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Decembar 20, 2019 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lepa honda Lep izum Kad srbin smisli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2799 Napisano Decembar 23, 2019 Ne silazi, 4901 postova Prijavi odgovor kao problematičan Колико је прошла лепотица ако није тајна???Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano Maj 7, 2020 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo ako neko hoce da pravi, podesiv je po visini i po sirini 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano Mart 31, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.6.2017. at 20:38, Vjeko je napisao: Izvinjavam se, ali mene interesuje ima li ko shemu, nacrt, za tzv fiksator prednjeg točka? Da li neko ima nacrt ili makar okvirne mjere za ovaj stender? Napravio bih ga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano April 1, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imam sličan pa ako hočeš mogu da ti slikam mere ako ti bude od pomoći Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano April 1, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako je od pomoćiPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 1, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 50 minuta, BaneVuk58 je napisao: Ako je od pomoći Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Hvala puno kolegaaaa...cim ugrabim vremena pravim ovo..najprakticniji mi je za prostor na kojem ga ja parkiram.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano April 1, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Nema na čemu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 8, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan On 1.4.2021. at 11:27, BaneVuk58 je napisao: Nema na čemu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Hvala druze...evo upravo danas sam sebi napravio stender..malo sam se isto namucio u startu,najvise oko ugla "kanala" na koji navozim točak..ali sam posle prepravio ugao i sve je ok..e jednu zamjerku imam..moram da ga ankerišem za pod,tj.da bude fiksan jer onako kad stoji,cim tocak upadne u kanal samo gura štender,nece da preskoči..ostalo je sve ok 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8313 Napisano April 9, 2021 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Pošto na "fabričkom" postoje gume na krajevima time se sprečava klizanje. Kod tebe je metak direkt na beton. Probaj da ušrafiš na krajeve nešto poput parče spoljne gume od bicikla.....malo robusnije a ne predebelo. Nisam ljubitelj bušenja betona i fiksiranje. Pozdrav i bravo na truduPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22284 Napisano April 9, 2021 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Super! Ova sipka u celu nosi dosta tezine i "prihvata" udarac kada tocak preskoci sarku. Da sam ja u piranju dodao bih kosnik jedan, zlu ne trebalo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BaneVuk58 je napisao: Bravo Pošto na "fabričkom" postoje gume na krajevima time se sprečava klizanje. Kod tebe je metak direkt na beton. Probaj da ušrafiš na krajeve nešto poput parče spoljne gume od bicikla.....malo robusnije a ne predebelo. Nisam ljubitelj bušenja betona i fiksiranje. Pozdrav i bravo na trudu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Stavicu gumu ispod,to mi je najmanji problem,pa cu vidjeti kako ce se ponasati..nisam ni ja bas ljubitelj busenja u betonu ali ako se bude moralo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, BaneVuk58 je napisao: Bravo Pošto na "fabričkom" postoje gume na krajevima time se sprečava klizanje. Kod tebe je metak direkt na beton. Probaj da ušrafiš na krajeve nešto poput parče spoljne gume od bicikla.....malo robusnije a ne predebelo. Nisam ljubitelj bušenja betona i fiksiranje. Pozdrav i bravo na trudu Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka A i,pade mi na pamet,ipak ga moram fiksirati..jer,kad skidam motor sa štendera,za motorom i štender povlacim put motora,tj.sam ide..pa mi je jednom dok sam ga skidao udario i zamalo polomio prednji blatobran..tako da,neki balans nisam uradio kakko treba,ali kad ga ankerisem bice super.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
siboj 28 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan A i,pade mi na pamet,ipak ga moram fiksirati..jer,kad skidam motor sa štendera,za motorom i štender povlacim put motora,tj.sam ide..pa mi je jednom dok sam ga skidao udario i zamalo polomio prednji blatobran..tako da,neki balans nisam uradio kakko treba,ali kad ga ankerisem bice super..Ne moras da ga fiksiras zavari sa strane neku pulugicu da mozes nogom da je stisnes kad povacis motor i time olaksas sebiSent from my SNE-LX1 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6236 Napisano April 9, 2021 Drug član, 3034 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A da ga lepo prisloniš na zid? Ili daska od zida do donje šipke (s čela)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savjetima momci ali ipak cu ga fiksirati..svakako ga stalno parkiram na jedno te isto mjesto,a tu je beton,tako da mi je lako za fiksiranje,a i ne smeta mi štender ničemu tu..svakako cu ga fiksirati anker tiplama da bih mogao ako nekad odlucim da ga odsrafim i maknem ga.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NikolaCg 18 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 91 postova Lokacija: Nikšić Motocikl: Honda hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: Super! Ova sipka u celu nosi dosta tezine i "prihvata" udarac kada tocak preskoci sarku. Da sam ja u piranju dodao bih kosnik jedan, zlu ne trebalo. Nema mrdanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...