orlovi 594 Napisano Decembar 24, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Mom prijatelju su potrebna pancir kociona creva sledih dimenzija... 1x1m 3x0,7m Mogu nova a mogu i polovna.Krajevi creva klasicni...Boja nebitna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 24, 2015 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Pitaj JevtuNS on pravio teflonska / pancir u nekoj firmi u Novom Sadu, 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan metaloproizvod novi sad http://www.vrelegume.rs/autobaza2009_firma.php?firma_id=1144&delatnost_id=15&mesto_id=&recs=&strana_br=1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 24, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci.Metalproizvod iz NS je firma za primer.Ljudi genijalci...Dugujem pivo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Decembar 24, 2015 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da sam pomogao 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10332 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na pomoci.Metalproizvod iz NS je firma za primer.Ljudi genijalci...Dugujem pivo... I koliko je to kostalo kod ljudi genijalaca? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 25, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan 10x jeftinije u odnosu na druge... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Decembar 25, 2015 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan a to je?? 021-419-210...Zoves i pitas sta te interesuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1871 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 2864 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolko se ja sećam cena zavisi od dužine creva tipa završetka ravan kriv... od toga da li moraju da rade neku obradu na mašinama ili su klasični fabrikovani elementi i konačno od tipa creva guma,teflon,.... U svakom slučaju cena je takva da ja ne znam da ima negde jevtinije čak ni u kini.Stim da oni koji sumnjaju u kvalitet treba da se zamisle da li su motori najkomplikovanije sprave ili ima i komplikovanijih hidrauličkih sustema za koje oni inače rade delove. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Decembar 28, 2015 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Stim da oni koji sumnjaju u kvalitet treba da se zamisle da li su motori najkomplikovanije sprave ili ima i komplikovanijih hidrauličkih sustema za koje oni inače rade delove. Naravno. Po meni, savršeno ispravan rezon. Time sam se i sam vodio i, umesto brendiranih Helovih, naručio po skoro 3 puta povoljnijoj ceni da mi budu napravljeni prema uzorku. Uštedeo sam oko 70 evra. Meni itekako znači ta razlika a znam da ljudi sjajno rade teflonska kočiona creva i da ih ugrađuju u neuporedivo skuplje i komplikovanije kočione sisteme nego što je kočnica na mom motoru iz '79 godine. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Decembar 28, 2015 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi božji, žene moje ... u xy slučajeva se oko banalnih stvari radi atomska fizika... i operacija srčanih zalizaka je piškin dim za kardiohirurga koji zna šta radi ... i upravo u tome i ja sva mudrost ... ako ljudi znaju šta rade i koji je smisao hidrauličkog sistema, nema razloga da ne bude dobro napravljeno ... ... samo što je u glavama NAŠIH ljudi u defoltu namješteno da je "naše" loše a tuđe dobro ... dok sam imao dobavljača koji je rješavao robu koja "ispadne iz kamiona" za sitne pare, ja sam sam slagao kočiona crijeva i NIKAD nikome nije "krepao" ... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...