Spajk 828 Napisano Decembar 18, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Musku stenad u kombinaciji cistokrvni Malinoa,belgijski ovcar i Japanska Akita inu...oba psa su u mom vlasnistvu,prelepa,prepametna,stenad su vise povukla na Akita inu,imaju trouglaste usi,uvijene repice i kao medvedici su....slike su bzvz jer ih ne mogu nahvatati sa aparatom...ostenjeni su 21.10 i tri puta isceni od glista i trebalo bi da se vakcinisu uskoro... HITNOOO majka,otac i plodovi ljubavi..5 muskih 0612000476 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odakle si, tj. gde su malisani? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 19, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Beograd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan E ja bi jednog uzeo ali ne znam kako da se organizujem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 19, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Imam neku familiju,zeninu,u Paracinu,pitacu ih kad ce za bg.. evo ubacio sam pitanje pa se mozda neko javi.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Decembar 19, 2015 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto nemam gde sa njim sad preko zime inace bi sad zapucao kolima za BG po jednog braonkastog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 19, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Zimu lepo podnose,suva kucica,malo slame i dosta...malinoa a i akita su poznate po tome,ne traze neko preterano cimanje...trenutno su napolju u boxu a tu ce i ostati dok se ne udome.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Decembar 19, 2015 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna kombinacija za psa cuvara ljubimca u nasim uslovima. Послато са ME173X уз помоћ Тапатока 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujo032 2670 Napisano Decembar 19, 2015 Zainteresovan, 438 postova Lokacija: Čačak City Motocikl: Suzuki Gz 250 Marauder Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi su, pravi mali medenjaci i 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 20, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja se raspirujem nesto, ako ispadne neka voznja od BG ka jugu 0658928652. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 20, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan I ja se raspirujem nesto, ako ispadne neka voznja od BG ka jugu 0658928652. ok Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 25, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Burazer prvog u toku dana krece iz Bg ali ne znam da li cete prvog moci da se organizujete, ako pseta jos cekaju vlasnika? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 26, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice nije problem.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Decembar 26, 2015 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, ja sam zainteresovan jako i u ponedeljak dolazim za Beograd, mozda bih mogao i da uzmem stene, cak da ponesem i kolegi za Paracin (i ja sam iz Paracina). Mene zanima zenka, i ako moze jos nekih informacija o rasama, bolo sta. totalna mi je nepoznanica? Imam jednog klinca od 2 godine i cerkicu od 4, kako prihvata decu, kakav je kao pas cuvar? Moj telefon je 063/7-817-817 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 26, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pauce,culi smo se danas..psi su izuzetni,kako belgijski ovcar tako i japanska akita inu,ima na netu puno tekstova o njima a sad kakva ce kombinacija ispasti od ove mesavine ne znam...Danas je kolega iz B.Palanke uzeo 2 komada za sebe i brata tako da su ostala jos 3 steneta ,ko pre devojci njegova devojka...pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Decembar 27, 2015 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Pauk ako se organizujes 0658928652 javni, bilo bi ekstra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Decembar 27, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Hmm, ja sam zainteresovan jako i u ponedeljak dolazim za Beograd, mozda bih mogao i da uzmem stene, cak da ponesem i kolegi za Paracin (i ja sam iz Paracina). Mene zanima zenka, i ako moze jos nekih informacija o rasama, bolo sta. totalna mi je nepoznanica? Imam jednog klinca od 2 godine i cerkicu od 4, kako prihvata decu, kakav je kao pas cuvar? Moj telefon je 063/7-817-817 Dodji sutra da ih vidis a i poneses kolegi... Bilo bi to bas lepo od tebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 1, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Musku stenad u kombinaciji cistokrvni Malinoa,belgijski ovcar i Japanska Akita inu... Japanska fufa nije odolela vitkom i zgodnom belgijancu a i on ne bira gde će ga metne Šalu na stranu, zanimljiva kombinacija. Bilo bi lepo da vidimo neku sliku kad štenci porastu i da čujemo kako se ponašaju. Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas trebao moj burazer da zove da ponese meni jedno, ako zaboravio katapultiracu ga na Mars. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 1, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Krenuo mali za Paracin za sada su 3 kom na forumu pa cemo pratiti ovu kombinaciju,svakako je vise nece biti jer mama ide na sterilizaciju....ajmo jos 2 kom ostalo...jedan najmanji ali pravi borac.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Januar 1, 2016 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad me zvao burazer da organizujem docek. Jel to znaci da Pauk nije uzeo? Mogao je i njemu da ponese ali sam mislio da je uzeo i jos jedan kolega je hteo, mogli smo sve da ih udomimo ali sam mislio da vec jesu. Ja da sam birao uzeo bih tog najmanjeg, to budu najbolji psi kasnije. Idem sutra da popricam sa veterinarom kad sta od vakcina ide. Hvala jos jednom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 1, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pauk se nije javio,tog najmanjeg sam razmisljao da odstranim da se ne muci i na kraju se izborio za sebe iako su ovi bili duplo veci i jos uvek su...ima 2 kom pa sto pre da ih udomimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1259 Napisano Januar 1, 2016 Zainteresovan, 926 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima i sretna vam nova godina. Evo da se i mi javimo. Dzukci odlicno napreduju. Bili su kod veterinara u ponedeljak, a 28. januara idu ponovo na revakcinaciju, ciscenje i redovan pregled. Zuti je tezak 3,5 kg a crni 3,8 kg a do 28. bi po recima veterinara trebali da udvostruce svoju tezinu. Zao mi ih je razdvajati sad preko zime jer bukvalno ne mogu jedno bez drugog tako da ce do kraja februara deliti kucicu i box a posle ce burazer odneti svog. Spajku hvala jos jednom 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Januar 6, 2016 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Najmanji otisao u prave ruke,ostao jos jedan debeljuskasti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...