Bishke 263 Napisano Decembar 16, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem svoju opremu, razlog prodaje je zamena kacige zbog promene motore (da, jbg taki sam )i tekstilni kombinezon prodajem jer sam kupio kozno odelo i bezveze mi stoji u ormaru Scorpion Exo410air,kaciga kupljena nova prosle godine, nosena redovno sa potkapom, minimalni znakovi koriscenja, XL velicina, pumpica za obraze i sva prateca oprema sto ide uz nju.Cena 90eurTekstilni kombinezon, XL velcina.Jakna Cycle spirit, bez zimske postave, bez ledjnog protektora (ima dzep ali protektor fali). Nije nigde pocepana, dosta dzepova, za enduro ili turing varijantu.Pantalone od gorotex-a, zimska postava, protektori na kolenima i na kukovima, ima 2 rupice od auspuha i to je jedino ostecenje na pantalonama. (U dogovoru sa kupcem bice sanirano)Cena 5500dinKontakt na PP ili preko telefona 064/2741275 / Ugljesa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bishke 263 Napisano Decembar 19, 2015 Drug član, 1083 postova Lokacija: BG-Avala Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga otisla.Odelo jos uvek aktuelno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Decembar 19, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljeno odelo ;-) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...