Strider 333 Napisano Decembar 16, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Guzzi je bio moj prvi ozbiljan motorcikl a kupio sam ga davne 1995 god.2001 godine sam ga rastavio isključivo radi sređivanja i... takav je ostao. U trenutku rastavljanja bio je u voznom i ispravnom stanju.Nije skroz u originalnoj verziji, bio je izveden kao custom.Imao sam dosta prilika da ga prodam ali sam se uvek ložio kako ću ga jedanput vratiti u blistavo stanje.Ipak, shvatio sam da nemam vremena za to. Novac bi se našao ali vreme ne.Motor se vodi na mene(imam papire o vlasništvu bio je uredno registrovan), ram i zadnja viljuška su opeskareni i plastificirani (tu sam započeo i stao sa šminkanjem) a svi ostali delovi zajedno sa mašinom stoje kod mojih roditelja u Kragujevcu.Cena je 550 Eur. U obzir dolazi i zamena isključivo za neki manji kross / enduro od 125-250 ccm u korektnom stanju. Motor (delovi) su fotografisani po mraku sa blicem i prašnjavi su jer su se dugo nalazili u garaži u nekom drvenom sanduku. Ne mogu da pronađem fotografije kako je izgledao kada je bio u punom sjaju ako uspem skeniraću i postaviću naknadno (ovaj motorcikl nije video digitalni fotoaparat ) Evo fotografija: Ram, zadnja viljuška (ovo je vrlo lepo plastificirano samo je prašnjavo) Prednji amortizeri, izduvna grana, auspuh: Mašina (Skinut je dekli zamajca jer je pri demontaži mašine morao da se skine i zamajac. Ali sve je na broju) Glavčine točkova (demontirane žice zbog niklovanja, na broju su), KM sat, zadnji amortizeri: Korman i komande: Migavci, zamajac, dekli zamajca i još sitnih delova: Far, instalacija i sitni delovi: Sedište (njega sam hteo da menjam) Felge (nisu udarane) i rezervoar: Gume (ovo je naravno za zamenu): Za sva pitanja na raspolaganju sam isključivo na PM Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 19, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ova fotografija je ovde samo da dočara da delovi sa gornjih slika stvarno mogu biti motorcikl :) Za sada sam samo nju našao, ali da ne bi bilo nedoumice napominjem da štrumpfete nisu u okviru ponuđene cene. Imam sigurno negde još poneku fotku, naći ću... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 19, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Uz izvinjenje kolegama koji su sutra želeli da pogledaju motor, moram da objavim da je Guzzi rezervisan do sutra tj do prijema kapare. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 20, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Motor kaparisan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Decembar 28, 2015 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Želim kupcu uspesno sastavljanje i vožnju u zdravlju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...